2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov se konečně chytil


Branky


0

Fotbalisté Opatova se konečně chytli po sérii špatných výsledků. Jejich vzkříšení odnesl rezervní tým Nových Syrovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku prvního poločasu dali domácí

V Opatově chtěli domácí přerušit čtyřzápasové čekání na výhru. Soupeř z Nových Syrovic také neoplíval kdejakou formou a tak se čekal určitě urputný boj. Od začátku utkání dylo vidět hlavně na domácích, kdo má větší chuť na zisk tří bodů, Hosté byli prakticky v prvním poločase bez šance. Zato Opatov jednu z nich využil. Ve 29. minutě domácí vybojovali uprostřed hřiště balón, který se následně dostal ke Zdeňku Danielovi, který z boku propálil Františka Zavadila v brance hostů 1:0. Domácí už další branku nepřidali, a proto byl zápas stále otevřený.

Konstrukce cinkaly o stošest

Začátek druhého poločasu začali o něco lépe hosté, ale vstřelit gól jim v tomto zápase nebylo přáno. Zato domácí bušili do branky hostů tak, až šla s toho Syrovicím hlava kolem. V 65. minutě trefil tyč Jakub Horáček a v 70. minutě Denys Čučelín břevno Zavadilovi branky. Zápas se blížil k závěru a ani další břevno Ladislava Kabelky nepřinesl klid do řad domácích fandů. To se přeci jen nakonec povedlo z přímého kopu Jakubu Horáčkovi, který stanovil konečné skóre na 2:0 pro domácí a přerušil tak jejich nelichotivou sérii. Zároveň se Opatov dostal v tabulce před svého soupeře.



Ohlasy k zápasu


FK Opatov
Horáček Jakub, hráč Opatova: V prvním poločase jsme byli jasně lepší a hosty k ničemu nepustili. Ti pak kousali na začátku druhé půle, ale zasloužená výhra patří nám.




Sestavy


FK Opatov
P. Vlček [-] - - A. Konečný [-] , Z. Daniel [-] , D. Čučelin [-] , J. Kaser [-] (61. R. Novotný [-] ) - L. Kabelka [-] (88. A. Švaříček [-] ) , M. Kravka [-] - R. Kabelka [-] , M. Ježek [-] , M. Malík [-] , J. Horáček [-]

SK Nové Syrovice B
F. Zavadil [-] - J. Marek [-] (55. J. Vlček [-] ) , R. Janoušek [-] , V. Toman [-] , M. Ferdan [-] (72. L. Nejerál [-] ) , J. Houserek [-] , L. Růžička [-] (46. J. Vrba [-] ) , J. Lang [-] , V. Tříletý [-] , J. Weidenthaler [-] (46. D. Jenerál [-] ) , V. Procházka [-]

ŽK: 71. M. Kravka - 62. V. Procházka .
Hráči zápasu: J. Horáček .
Místo: Opatov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: NEUMANN Jaroslav - FORTELNÝ Jaromír (N), SPURNÝ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.