0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Horní Újezd vyhrál jedinou brankou zápasu


Branky


0

Horní Újezd dokázal po dvou zápasech bez výhry opět zvítězit, byť jen jediným gólem nové posily Martinem Řezáčem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Újezd šel v závěru poločasu do vedení

Zajímavý zápas měl být k vidění v Předíně. Jednoznačným favoritem utkání byli hráči Horního Újezdu, ale forma posledních zápasů hovořila spíše ve prospěch domácího celku, který určitě spoléhal na formu svého kapitána Tomáše Vrbku, který dal v posledních pěti zápasech vždy jednu branku. Do sestavy Horního Újezdu se vrátil kanonýr Radek Durda. V samotném zápase se šance střídali na obou stranách, ale ty hostující více volali po gólu. Vžyť jen třikrát dokázal Horní Újezd přestřelit prázdnou bránu Předína. Až ve 37. minutě protrhl střeleckou nemohoucnost Martin Řezáč, který po rohovém kopu hlavičkou ještě brankáře Haška nepřekonal, ale následná dorážka už byla úspěšnější 0:1. Martin Řezáč se tak prosadil i ve svém druhém zápase za Horní Újezd.

Horní Újezd si výhru pohlídal

Druhý poločas už tolik vzruchu nepřinesl, ikdyž některé šance byli, ale hlavně hosté se mohli opřít o bezchybný výkon brankáře Pavla Hradeckého. Závěr utkání si už hosté pohlídali a dali jasně na jevo svým pronásledovatelům, že nehodlají přepustit své první místo v tabulce. Ovšem jejich křest ohněm příjde v nadcházejících utkáních, kdy je čekají tři největší konkurenti o postup Litohoř, Lipník a Radotice.



Ohlasy k zápasu


Předín
Vybíral Kamil, vedoucí Předína: Šance se střídali na obou stranách, ale hosté zvítězili díky brance v první půli.

TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč Horního Újezdu: To co jsme dnes neproměnili jsem ještě neviděl. Utkání mohlo skončit klidně 7:1 pro nás, ale místo toho se trápíme až do konce. Spasil nás, až nová akvizice Řezáč. Ke konci nás podržel Hradecký.



Sestavy


Předín
P. Hašek [-] - P. Frenc [-] (19. M. Suchna [-] ) , D. Píša [-] , V. Kos [-] , M. Šindelář [-] , D. Bouda [-] (70. P. Šindelář [-] ) - P. Šindelář [-] , T. Vrbka [-] - - P. Pivoňka [-] , D. Veleba [-] (67. J. Šindelář [-] ) , Z. Kreuz [-]

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - R. Durda [-] , M. Řezáč [-] , M. Čermák [-] , J. Pivoňka [-] , K. Kresa [-] (78. P. Míča [-] ) , M. Zvěřina [-] , M. Veselý [-] , M. Ošmera [-] , M. Veselý [-] , J. Kučera [-]

ŽK: 35. D. Bouda - 44. M. Veselý , 58. M. Čermák , 66. J. Pivoňka .
Hráči zápasu: P. Pivoňka - P. Hradecký , M. Ošmera .
Místo: Předín. Počet diváků: 60. Rozhodčí: VALA Vladimír - EIS Jiří (N), BAZALA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.