Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heraltice mají první bod


Branky


0

Až do devátého kola čekali hráči Heraltic na první bodový zisk, když remizovali na domácím hřišti s předposledním Předínem 3:3. A to ještě dvě minuty před koncem sahali po všech bodech, o které je připravil kanonýr hostů Tomáš Vrbka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy daly po jedné brance

Zápas posledního celku s předposledním byl pro oba týmy velice důležitý. Heraltice toužily po prvních bodech a chtěly dát rychlou branku. Zápas byl však vyrovnaný a oba soupeři si vytvářeli brankové příležitosti. Do vedení šli ve 28. minutě hráči hostujícího Předína, o které se postaral Dominik Veleba 0:1. To vydrželo hostům pouhé čtyři minuty. Ve 32. minutě nakopli domácí balón před branku hostů, jejich brankář nevyběhl důrazně proti Jaromíru Hrochovi, který jej hlavou překonal 1:1. Další gól v prvním poločase nepadl, proto se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Divoký závěr přinesl remízu.

Druhý poločas se podobal tomu prvnímu a v 55. minutě šli hosté opět do vedení zásluhou Josefa Šindeláře 1:2. Domácí se nechtěli s tímto stavem smířit a samozřejmě se snažili vyrovnat. To se jim nakonec podařilo v 75. minutě, kdy se po centrovaném balónu do vápna dostal odražený míč k Petru Příhodovi a ten vyrovnal na 2:2. Domácí byli vyrovnávací brankou povzbuzeni a snažili se strhnout vítězství na svoji stranu, což se jim také v 85. minutě povedlo. Vít Lazárek pronikl do vápna, kde ho zastavil za cenu faulu brankář Předína Pavel Hašek. K pokutovému kopu se postavil sám postižený Vít Lazárek a poslal poprvé domácí do vedení 3:2. Domácí se však svého prvního vítězství nedočkali, protože v 88. minutě se krásně trefil z dvaceti metrů Tomáš Vrbka, který prodloužil svou střeleckou šńůru na pět zápasů 3:3! Remíza tak byla určitě spravedlivá.



Ohlasy k zápasu


Heraltice
Hroch Jaromír, hráč Heraltic: Zápas byl vyrovnaný, čemuž odpovídá i skóre.

Předín
Vybíral Kamil, vedoucí Předína: Měli jsme hodně šancí, ale bohužel jsme je neproměnili. Remíza byla správná. Špatný výkon podal rozhodčí.



Sestavy


Heraltice
J. Krul [-] - V. Lazárek [-] , M. Kourek [-] , L. Lazárek [-] , J. Boudný [-] , Z. Příhoda [-] , J. Hroch [-] , Z. Lazárek [-] , J. Koukal [-] , M. Caha [-] , P. Příhoda [-]

Předín
P. Hašek [-] - P. Frenc [-] (46. M. Suchna [-] ) , D. Píša [-] , V. Kos [-] , M. Šindelář [-] - P. Šindelář [-] , P. Šindelář [-] , T. Vrbka [-] - J. Šindelář [-] - Z. Kreuz [-] , D. Veleba [-]

ŽK: 65. M. Kourek - 32. P. Frenc , 85. P. Hašek .
Hráči zápasu: P. Příhoda - M. Suchna .
Místo: Heraltice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - VELEBA Aleš (N), VYBÍRAL Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.