3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník doma opět zvítězil


Branky


0

Fotbalisté Lipníku zažívají povedené období, kdy vyhráli své čtvrté utkání v řadě. Jejich formu odneslo Podhorácko, které naopak získalo v posledních pěti utkáních jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli za šest minut do dvougólového vedení

Podhorácko zajíždělo ke svému osmému utkání na hřiště soupeře. A nečekalo je žádné lehké utkání. Loňský účastník Okresního přeboru z Lipníku, chytl v posledních třech zápasech formu. Všechny totiž dokázal vyhrát a na navázání vítězné šňůry měl přijatelného protivníka. Domácím se totiž vydařil úvod, když ve 14. minutě otevřel skóre Aleš Kisela 1:0. A za chvíli to bylo pro domácí ještě veselejší, protože se ve 20. minutě trefil ofenzivní záložník Adam Rohony 2:0. Ten byl za svoji bezprostřední oslavu ještě odmněněn žlutou kartou. Na poločasovém výsledku se pak už nic nezmněnilo.

Střídající Wortner pojistil výhru Lipníku

Do druhé půle přišel posílit ofenzivu domácích František Wortner. Přesto se podařilo Podhorácku vykřesat jiskřičku naděje na bodový zisk. V 53. minutě totiž prostřelil domácího brankáře Lukáše Jelínka Aleš Sapík a rázem to bylo 2:1. Hosté se snažili o vyrovnání, ale marně. Jejich snahu otupil v 72. minutě právě střídající František Wortner, který donutil podhoráckého Michala Hybnera vylovit třetí míč ze své brány 3:1. Domácí pak už žádné drama nepřipustili a připsali si tak čtvrtou výhru v řadě. Naopak čtvrtá prohra z pěti zápasů Podhorácka, dostává tento tým do suterénu tabulky.



Sestavy


Hajduk Lipník
L. Jelínek [-] - R. Fišer [-] , T. Brabenec [-] (46. F. Wortner [-] ) , T. Pokorný [-] - A. Kisela [-] (69. M. Bambula [-] ) , A. Martenek [-] , P. Pokorný [-] (87. S. Roubec [-] ) - R. Šťáva [-] , L. Macháček [-] - A. Rohony [-] (79. A. Matoušek [-] ) , V. Krotký [-]

FK Podhorácko 2015
V. Trojan [-] , M. Řepa [-] (74. M. Totek [-] ) , D. Hybner [-] , J. Roupec [-] - P. Bulička [-] , J. Lojda [-] (46. M. Gáborík [-] ) , O. Šulc [-] - A. Sapík [-] , J. Veselský [-] , S. Lojda [-] , M. Hybner [-] -

ŽK: 20. A. Rohony , 36. T. Brabenec , 75. M. Bambula , 79. L. Macháček , 85. A. Matoušek - 64. D. Hybner .
Hráči zápasu: A. Rohony .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ZSIHOVICS Tomáš - PINTÉR Štefan, VRZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.