Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty B opět doma zvítězily


Branky


0

Čtyři domácí vyhraná utkání za sebou jsou dobrou vizitkou rezervy Koutů. Tato výhra je schovala do klidného středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé dvougólové vedení Koutů B

Do zápasu mezi Kouty B a Novými Syrovicemi vstoupili dobře domácí, kteří šli již ve 3. minutě do vedení zásluhou Ivo Kratochvíla 1:0. Když Kouty vstřelily v 11. minutě Jakubem Nováčkem druhý gól bylo patrné v jakém jsou oba týmy rozpoložení. Domácí byli i nadále aktivnější, ale své šance už nedokázaly brankově vyjádřit. Přesto šli Kouty do šaten veseleji.

Nové Syrovice nezvládly konec zápasu

Druhý poločas pokračoval v převaze domácích, ale další gól padl překvapivě do jejich sítě. O to se postaral v 59. minutě Jiří Marek 2:1. Kouty však nechtěly připustit žádné drama a v 67. minutě Aleš Dočekal vrátil dvoubrankové vedení svého celku 3:1. V 88. minutě ještě překonal Leoše Nejerála střídající Martin Machát 4:1. Kouty se tak další výhrou propracovaly do poklidného středu tabulky.



Ohlasy k zápasu



SK Nové Syrovice B
Kratochvíl Jiří, asistent trenéra Nových Syrovic B: Soupeř měl více ze hry, měl i spoustu šancí, ale hodně jich zahodil. S výsledkem můžeme být spokojeni, protože sestava byla hodně lepená.



Sestavy


SK Kouty B
O. Veselý [-] - Z. Nováček [-] , R. Komínek [-] , L. Neuwirth [-] (68. M. Machát [-] ) , P. Dočekal [-] (55. R. Pospíchal [-] ) - I. Kratochvíl [-] (81. V. Navrátil [-] ) - J. Nováček [-] (46. T. Štveráček [-] ) , A. Dočekal [-] (73. R. Veselý [-] ) - R. Caha [-] , D. Hrubý [-] , M. Chaloupka [-]

SK Nové Syrovice B
L. Nejerál [-] - P. Fouma [-] , J. Marek [-] , J. Vlček [-] , P. Zerza [-] , R. Janoušek [-] , L. Houserek [-] , L. Kouřil [-] , J. Weidenthaler [-] , V. Tříletý [-] , D. Janoušek [-]

ŽK: 7. D. Janoušek .
Hráči zápasu: L. Neuwirth .
Místo: Chlum. Počet diváků: 70. Rozhodčí: KOVÁŘ Antonín - KOUKAL František (N), NOVÁČEK Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.