Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhra posunula Lipník na druhé místo


Branky


0

Obrat ve druhém poločase a vítězný gól tři minuty před koncem znamená druhé místo v neúplné tabulce. Lipník dokázal vyhrát již třetí zápas po sobě a nezabalil souboj o návrat do Okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím vedoucí gól nestačil

Do utkání vstoupili lépe domácí. První gól zápasu padl již ve 4. minutě, kdy se prosadil Aleš Kisela. Po gólu však začali domácí hodně chybovat a stálo je to dvě branky. První padla v 15. minutě, kdy Ladislav Kabelka kopl míč do obránce Tomáše Pokorného, od kterého se míč odrazil do brány. Druhý gól padl o pět minut později, když se Zdeněk Daniel dostal za domácí obranu. Zbytek prvního poločasu byl neklidný, ale žádné další góly už nepadly. Přesto domácí ve 42. minutě orazítkovali tyč Kšírovi branky.

Lipník otočil vývoj zcela ve svůj prospěch

 Na začátku druhého poločasu byla situace poměrně stejná jako na konci prvního. Lipník se pomalu dostával zpět do hry a v 74. minutě se už podruhé v zápase prosadil Aleš Kisela. Po tomto vyrovnávacím gólu byly šance na obou stranách. Opatov zásluhou Zdeňka Daniela trefil břevno Jelínkovi brány. Zápas byl velice dramatický a v 87. minutě popadla lipenskou střídačku euforie, když se do brány trefil Rudolf Šťáva. Do konce zápasu už domácí nepustili hosty do žádné šance. Lipník se tak bodově prosadil ve třetím zápase posobě a je již po sobotních zápasech na druhém místě.



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér Lipníku: Do zápasu jsme vstoupili dobře a dali první branku. Soupeř však potrestal naše dvě chyby a nám se přestalo dařit. Druhý poločas jsme soupeře přehráli bojovností a nakonec zaslouženě vyhráli. I když Opatov hrál velice dobře.

FK Opatov
Hanzal Lukáš, hráč Opatova: Hrál proti nám dobrý soupeř. Ze dvou brejků jsme zápas otočili leč neudrželi. Rozhodčí předvedl dobrý výkon.



Sestavy


Hajduk Lipník
L. Jelínek [-] - T. Pokorný [-] , R. Fišer [-] , T. Brabenec [-] , A. Matoušek [-] (41. V. Krotký [-] ) - A. Kisela [-] , P. Pokorný [-] , A. Martenek [-] - R. Šťáva [-] (89. O. Urban [-] ) , L. Macháček [-] (55. F. Wortner [-] ) - A. Rohony [-]

FK Opatov
R. Kšír [-] - R. Kabelka [-] , R. Novotný [-] - Z. Daniel [-] , D. Čučelin [-] , M. Malík [-] , F. Šinkovský [-] - M. Kravka [-] , L. Kabelka [-] - M. Ježek [-] , J. Neckář [-]

ŽK: 36. A. Matoušek - 52. D. Čučelin , 75. Z. Daniel .
Hráči zápasu: T. Brabenec .
Místo: Lipník. Počet diváků: 80. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - KUBA Michal, KUBA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.