T. Vrbka 27.
1:1
(1:1)
25. S. Lojda
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První bod pro Předín


Branky


27. T. Vrbka - 25. S. Lojda
0

Dlouhých sedm kol trvalo než se hráči Předína dočkali prvního bodu. Přesto ze zisku bodu neměl radost ani jeden tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na obou stranách dvě slepené branky

Důležitý zápas pro oba týmy byl k vidění v Předíně. Hostující Podhorácko nastoupilo již do šestého venkovního utkání. Předín už chtěl konečně zabodovat a měl k tomu přijatelného soupeře. Zápas byl od začátku vyrovnaný s šancemi na obou stranách. Do vedení šli hosté z Podhorácka díky Stanislavu Lojdovi, který ve 25. minutě prostřelil domácího brankaře Pavla Haška 0:1. Ve 27. minutě však bylo vyrovnáno zásluhou Tomáše Vrbky, který se trefil již třetí zápas po sobě. Po zbytek prvního poločasu se už žádný tým gólově neprosadil.

Diváci se už gólu nedočkali

Ve druhém poločase se oba týmy snažily o to strhnout vítězství na svou stranu. Domácí brankář Pavel Hašek a hostující Aleš Sapík, ale své týmy dokázali podržet. V závěru zápasu se hra přiostřila, což odnesli někteří hráči lehčími zraněními. Po závěrečném hvizdu rozhodčího Kaláška nebyl nikdo s přítomných aktérů zápasu s bodem spokojený.



Ohlasy k zápasu


Předín
Vybíral Kamil, vedoucí Předína: Byl to vyrovnaný zápas. Šance se střídali na obou stranách, ale ani jeden z týmů si nedokázal utrhnout tři body pro svůj tým.

FK Podhorácko 2015
Totek Martin, hráč Podhorácka: Hráli jsme vyrovnaný fotbal, remíza je spravedlivá. Někteří hráči a to na obou stranách, by si měli uvědomit, že se jedná o třetí třídu a trošku ubrat na tvrdosti a zákeřnosti. Na konci zápasu to bylo o zranění.



Sestavy


Předín
P. Hašek [-] - P. Frenc [-] , M. Šindelář [-] , D. Píša [-] , V. Kos [-] - T. Vrbka [-] , P. Šindelář [-] (46. J. Šindelář [-] ) - - P. Pivoňka [-] (82. D. Bouda [-] ) , D. Richter [-] , D. Veleba [-] , Z. Kreuz [-]

FK Podhorácko 2015
A. Sapík [-] - M. Řepa [-] (86. M. Hybner [-] ) , D. Hybner [-] , V. Trojan [-] , J. Roupec [-] - J. Veselský [-] (83. M. Cakl [-] ) , M. Táborský [-] , M. Zikmund [-] , P. Bulička [-] - S. Lojda [-] , M. Totek [-]

ŽK: 7. P. Frenc , 86. T. Vrbka - 69. M. Táborský , 73. V. Trojan , 88. M. Zikmund .
Hráči zápasu: T. Vrbka .
Místo: Předín. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - VYBÍRAL Kamil (N), EIS Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.