Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorizovaný Opatov vyhrál derby v Předíně


Branky


0

Před pěknou návštěvou 250 diváků se uskutečnilo derby mezi posledním Předínem a Opatovem. Zápas skončil jednoznačným vítězstvím hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil nerozhodně, domácí neproměnili penaltu

Zápas začal před výbornou diváckou kulisou náporem domácího celku, ze kterého vzešla penalta nařízená proti Opatovu. Běžela 12.minuta a na značku pokutového kopu si postavil míč Vojtěch Kos. Jeho pokus vyrazil Radek Kšír i následnou dorážku opět polapil. Domácí tento moment nezlomil a tentokrát Vojtěch Kos nezaváhal 1:0. Radost domácím vydržela pouze dvě minuty, kdy se prosadil střídající Filip Šinkovský. Zbytek poločasu se dohrával v klidnějším tempu.

Gólová přestřelka vyzněla lépe pro Opatov

Druhý poločas začal další brankou Filipa Šinkovského, kdy poslal ve 48. minutě hosty do vedení 1:2. Domácí na tuto branku dokázali odpovědět v 63.minutě Dominikem Velebou ze závaru před Opatovskou brankou 2:2. Za další tři minuty opět hosté vedli zásluhou Zdeňka Daniela 2:3. Za pár vteřin však bylo opět vyrovnáno díky skvělé trefě ze 30 metrů Tomáše Vrbky 3:3. Divokou pětiminutovku ukončil opět Zdeňek Daniel 3:4. To už se do branky soupeře strefovali pouze hosté z Opatova. Závěrečných deset minut byl zcela v jejich režii. Nejprve v 82.minutě proměnil pokutový kop Denys Čučelín 3:5. V 85. minutě se trefil Roman Novotný přímo z voleje a nedal Pavlu Haškovi v brance Předína žádnou šanci 3:6. O minutu na to uzavřel gólové představení Denys Čučelín 3:7. Domácí tak čekají stále na první podzimní body. Naopak Opatov poprvé venku zabodoval. A vyšvihl se na třetí místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


Předín
Vybíral Kamil, vedoucí Předína: Očekávané derby. Utkání bylo napínavé a akce střídala jednu za druhou. Domácí tým držel krok s hostujícím týmem. Ke konci utkání přišel nečekaný zlom a utkání skončilo tak jak skončilo. Nejlepším hráčem utkání byl domácí kapitán Tomáš Vrbka.

FK Opatov
Hanzal Lukáš, hráč Opatova: Obrovská spokojenost. Přestřelka musela diváky uspokojit. Naše vítězství bylo zcela zasloužené.



Sestavy


Předín
P. Hašek [-] - P. Frenc [-] , D. Píša [-] , M. Šindelář [-] , V. Kos [-] - P. Šindelář [-] , P. Šindelář [-] (73. D. Bouda [-] ) , T. Vrbka [-] - - Z. Kreuz [-] (78. J. Šindelář [-] ) , D. Richter [-] (73. I. Suchna [-] ) , D. Veleba [-]

FK Opatov
R. Kšír [-] - R. Kabelka [-] , R. Novotný [-] (88. J. Rampír [-] ) , J. Horáček [-] , M. Ježek [-] (13. F. Šinkovský [-] ) - J. Fortelný [-] , Z. Daniel [-] , D. Čučelin [-] , M. Malík [-] , A. Konečný [-] - M. Kravka [-] -

Hráči zápasu: T. Vrbka - R. Kšír .
Místo: Předín. Počet diváků: 250. Rozhodčí: NAVRKAL Ivo - EIS Jiří (N), KVAISER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.