Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice B si s chutí zastřílely


Branky


0

 Ve svém šestém vystoupení nedokázaly Heraltice vyválčit ani bod. Naopak si odvezly z Přibyslavic sedm obdržených gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přibyslavice B rozhodly v prvním poločase

Domácí hráči nechtěli po minulé prohře v Radoticích nechat nic náhodě a od začátku diktovali tempo hry. Ve druhé minutě se prosadil Petr Masopust. Když v 16. minutě navýšil vedení domácích Packa, nevypadalo to s hosty vůbec růžově. Ve 26. minutě však zahrál ve vápně rukou František Holub. Z nařízené penalty mohli hosté snížit na rozdíl jedné branky. Nabídnutou šanci však Štěpán Koukal neproměnil a ve 37. minutě opět zvýšil vedení Jan Packa. Domácí hráči pak zvládli dokonale koncovku prvního poločasu. Ve 40. minutě se prosadil Luboš Lopatář a tentýž hráč skóroval ve 45. minutě. Na ukazateli tak při odchodu do kabin svítilo skóre 5:0.

 

Domácí výhru kontrolovali

Ve druhém poločase už domácí víceméně kontrolovali hru. V 59. minutě se prosadil Pavel Vaněk a tři minuty nato si užili gólovou radost i hosté, když se prosadil Jaromír Hroch. Hosté se však k většímu náporu nenadechli a utkání se víceméně dohrávalo s občasnými příležitostmi na obou stranách, u kterých však ukázali své kvality oba brankáři. V 89. minutě utekl obraně hostů Luboš Lopatář, když dostal na vlastní polovině nádherný pas do volného prostoru a při samostatném úniku přeloboval Krula, čímž završil svůj hattrick.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér Přibyslavice B: Před zápasem jsme si zopakovali, co bylo špatně v Radoticích. Chtěli jsme odčinit tuto vysokou prohru a potěšit domácí fanoušky. Myslím, že se to povedlo a mně nezbývá, než klukům za předvedený výkon poděkovat.

Heraltice
Veselý Zdeněk, trenér Heraltic: Výsledek neodpovídal hře na hřišti. Domácí využívali všechny své šance.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice B
P. Kadlec [-] - F. Holub [-] , M. Molák [-] , R. John [-] , J. Pojer [-] (76. J. Škarvada [-] ) - P. Vaněk [-] , J. Rambousek [-] (71. P. Mícek [-] ) , P. Masopust [-] (75. M. Vafek [-] ) , J. Kovář [-] (58. L. Sekerka [-] ) - L. Lopatář [-] , J. Packa [-] (65. R. Kučera [-] )

Heraltice
J. Krul [-] - J. Koukal [-] , P. Příhoda [-] , J. Boudný [-] (60. T. Žampa [-] ) , M. Kourek [-] - J. Hroch [-] , M. Caha [-] , Š. Koukal [-] , M. Pospíšil [-] - V. Vrtal [-] (53. Z. Příhoda [-] ) , Z. Lazárek [-] -

Hráči zápasu: L. Lopatář - J. Hroch .
Místo: Přibyslavice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: CHYTKA Vojtěch - SVOBODA Vladimír (N), VEJMĚLEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.