4:2
(2:1)
3. M. Čech
68. J. Čech (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník doma nezaváhal


Branky


10. F. Wortner (p.) , 36. A. Kisela , 47. V. Krotký , 90. P. Pokorný - 3. M. Čech , 68. J. Čech (p.)
0

Radotice poprvé v sezóně poznaly hořkost porážky, když nestačily na dobře hrající tým Lipníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lipník otočil první poločas

Do poměrně vyrovnaného zápasu vstoupili lépe hosté, kteří využili ve 3. minutě chybu domácích gólem Martina Čecha. Domácí se dostávali do šancí, ale nedokázali je proměnit. V 10. minutě byla nařízena penalta proti hostům po faulu na Petra Pokorného. Penaltu proměnil František Wortner. Šance dostat se do vedení byly na obou stranách. Ve 36. minutě vstřelil hráč domácích Aleš Kisela branku po chybě brankáře. Do konce poločasu zápas probíhal v klidu.

Petr Pokorný pečetil výhru Lipníku

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. Už ve 47. minutě se trefil Vladimír Krotký. Poté hra probíhala poměrně v klidu, šance byly na obou stranách. V 68. minutě byl v domácím pokutovém území faulován hráč hostujícího celku a byla nařízena penalta. Penaltu proměnil Jan Čech. Zápas se trochu zdramatizoval, ale vše se uklidnilo v 90. minutě, když Petr Pokorný proměnil volný přímý kop.



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Brabenec Tomáš, trenér Lipníku: Celý zápas jsme byli lepším mužstvem a musím kluky pochválit za bojovný výkon. Škoda jen zahozených šancí. Mohli jsme utkání rozhodnout mnohem dříve.

TJ Družstevník Radotice
Nevěčný Jan, hráč Radotice: Zápas jsme začali dobře, šli jsme brzy do vedení. Poté jsme přestali hrát, čehož domácí využili k otočení výsledku. Podržel nás brankář Tomáš Tesař.



Sestavy


Hajduk Lipník
L. Jelínek [-] - V. Svoboda [-] (89. T. Kratochvíl [-] ) , T. Pokorný [-] - A. Kisela [-] (90. J. Matoušek [-] ) , P. Pokorný [-] - F. Wortner [-] , R. Šťáva [-] (82. M. Skoumal [-] ) - M. Bambula [-] , R. Fišer [-] , V. Krotký [-] (66. A. Matoušek [-] ) , L. Macháček [-]

TJ Družstevník Radotice
T. Tesař [-] - P. Tobolka [-] , A. Jelínek [-] , D. Kincl [-] (77. A. Hotový [-] ) , V. Vyhnálek [-] - M. Novák [-] (90. J. Nevěčný [-] ) , T. Kincl [-] , V. Liška [-] (46. M. Svítil [-] ) , J. Čech [-] - M. Čech [-] , S. Michal [-]

ŽK: 26. J. Čech , 48. D. Kincl .
Hráči zápasu: V. Krotký - T. Tesař .
Místo: Lipník. Počet diváků: 100. Rozhodčí: NESTROJIL Zbyněk - SEDLÁČEK Petr, SVOBODA Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.