2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice B si přivezly bod


Branky


0

Nové Syrovice B musely dotahovat nepříznivý stav.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácí nezlomil

Zápasy Nových Syrovic vypadají jako na houpačce. V prvním kole dokázaly vstřelit sedm branek, aby stejný počet obdržely v Horním Újezdu. Takže všichni byli zvědavý, jestli i v tomto zápase budou střelci při chuti. Začátek utkání tomu také nasvědčoval. Ve 2. minutě domácí ztratili míč před vlastním vápnem. Toho využili hosté, kteří po Zavadilově odraženém balónu šli do vedení. Zasloužil se o to Michal Busta. V 10. minutě se museli domácí hráči a fanoušci zlobit, poněvadž rozhodčí Maar neuznal gól Syrovic pro údajný ofsajd. O minutu později vytasil perfektní zákrok Martin Hobza, který s námahou vyrazil střelu Josefa Langa z 30 metrů. Další pernou chvilku si ochránce Čáslavické svatyně prožil v 18. minutě, kdy střelu agilního Železného vyrazil jen s námahou. Ve 21. minutě se však už domácí mohli radovat naplno. To se totiž ve skrumáži hostí nejlépe orientoval Jan Železný a vyrovnal. Ve 24. minutě se dostal balón za obranu k Dominikovi Punčochářovi, jeho střela však nebyla přesná. Ve zbytku poločasu se již žádná větší šance neurodila.

Domácí museli opět dotahovat

Nové Syrovice opět nezachytily úvod poločasu a inkasovaly. Běžela 50. minuta a po nedorozumění domácí obrany poslal podruhé hosty do vedení Vojtěch Čurda. O chvíli na to Železného přímý kop skončil těsně vedle. Domácí se nadále snažili o steč branky Čáslavic. V 61. minutě letěla střela Foumy těsně vedle. V 63. minutě střela domácího Marka skončila těsně nad hostující brankou. Běžela 66. minuta a po dlouhém centru Chalupy střílel s pomocí hostující obrany Jiří Vrba. Po rozehraném rohovém kopu se dostal k míči Jiří Marek. Jeho střela sice nebyla přesná, ale balón se se štěstím odrazil k střídajícímu Davidu Jenerálovi, který neměl problém dopravit míč do sítě. V 73. minutě chtěl přidat další gól náhradník domácího výběru Jiří Vrba, ale proti Hobzovi neuspěl. V 87. minutě mohli hosté rozhodnout zápas, ale jejich dvě střely na bránu skončily těsně vedle. V 89. minutě mohli na opačné straně hřiště rozhodnout domácí, ale ve skrumáži před brankou hostující obrana zablokovala tři střelecké pokusy Nových Syrovic.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice B
Škoda Adam, vedoucí Nových Syrovic B: Odehráli jsme z našeho pohledu kvalitní utkání. Větší odhodlání zvítězit mělo domácí družstvo, ovšem po chybách v obraně a inkasovaných brankách jsme museli 2 krát dotahovat vedení hostujícího celku. Největší šance zvrátit vítězství na naší stranu jsme měli v závěru při jednom ze závaru ve vápně, který jsme ovšem neproměnili.




Sestavy


SK Nové Syrovice B
F. Zavadil [-] - Z. Chalupa [-] , J. Železný [-] (58. J. Vrba [-] ) , D. Punčochář [-] , R. Janoušek [-] (69. J. Vlček [-] ) , J. Houserek [-] , J. Lang [-] , J. Marek [-] , V. Procházka [-] (55. D. Jenerál [-] ) , P. Fouma [-] , J. Weidenthaler [-]

FK Čáslavice-Sádek B
M. Hobza [-] - A. Roupec [-] , P. Růžička [-] , M. Obůrka [-] - J. Vecheta [-] , M. Busta [-] , M. Klika [-] , L. Rubák [-] - J. Kopl [-] , V. Čurda [-] (78. P. Vyhnálek [-] ) - M. Zikmund [-]

ŽK: 30. R. Janoušek , 56. J. Železný , 90. J. Vrba - 38. V. Čurda .
Hráči zápasu: J. Weidenthaler , Z. Chalupa .
Místo: Nové Syrovice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: MAAR Michal - TŘÍLETÝ Vlastimil (N), RŮŽIČKA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.