1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice mají plný počet bodů


Branky


0

Výborný vstup do sezóny mají fotbalisté Radotice. Předín naopak po dvou kolech nebodoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyzněla lépe pro Radotice

S odlišným rozpoložením nastupovali hráči Předína a Radotice. Zatím co domácí Předín utrpěl vysokou porážku v Lipníku, jejich soupeř z Radotice dokázal skvěle otočit nepříznivý stav v zápase s Čáslavicemi. Zápas začal více než slibně ve prospěch Radotice. Branka Jana Čecha předurčila průběh zápasu. Domácí se sice snažili o vyrovnání, ale hosté měli přece jen hru více pod kontrolou. Ve 38. minutě se prosadil další Čech v dresu Radotice. Je pravda, že jich v základní sestavě bylo jedenáct, ale nositelé tohoto příjmení byli jen Jan a Martin. A právě tento druhý jmenovaný poslal Radotice do kabin z veselou.

Hosté si výhru pohlídali

Druhá půle probíhala v poklidu. V 64. minutě zvyšoval již na 3:0 pro Rapotice Vlastimil Liška. Domácí však ještě nesložili zbraně a snažili se alespoň o čestný úspěch. To se jim také podařilo v 78. minutě. Pavel Šindelář prostřelil brankáře Radotice Tomáše Tesaře a připravil ho o neprůstřelnost. Mohlo se zdát, že by domácí ještě mohli vykřesat jakousi jiskérku naděje, ale Radotice si vše slušně pohlídaly. A tak po dvou kolech mají oba soupeři opačné starosti. Radotice mají plný počet bodů a Předín na první bod stále čeká. Další kolo může naznačit jak na tom oba týmy budou.



Sestavy


Předín
P. Hašek [-] - P. Frenc [-] , D. Píša [-] , M. Šindelář [-] , V. Kos [-] - P. Šindelář [-] (51. J. Hynek [-] ) , P. Šindelář [-] (87. A. Vrbka [-] ) , T. Vrbka [-] , Z. Kreuz [-] (62. D. Veleba [-] ) - J. Šindelář [-] (77. D. Bouda [-] ) , O. Vrbka [-]

TJ Družstevník Radotice
T. Tesař [-] - A. Jelínek [-] , P. Tobolka [-] , D. Kincl [-] (60. J. Nevěčný [-] ) , F. Tobolka [-] - M. Novák [-] (20. V. Vyhnálek [-] ) , J. Čech [-] , V. Liška [-] (88. A. Hotový [-] ) - M. Čech [-] , S. Michal [-] - M. Svítil [-] (46. T. Kincl [-] )

ŽK: 87. T. Vrbka - 17. M. Novák .
Místo: Předín. Počet diváků: 120. Rozhodčí: MAAR Michal - EIS Jiří (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.