Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipníku se proti Předínu dařilo


Branky


0

Vysokou výhrou se prezentoval nováček soutěže Lipník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení zařídil Rudolf Šťáva

Do Lipníku přijel Předín, který měl minulý ročník po sportovní stránce sestoupit, ale díky nepřihlášení se do soutěže Rokytnic B se na Předín usmálo štěstí a tak mohou i v této sezóně nastupovat ve třetí třídě. Všichni byli zvědavý jak tento zápas zvládne Lipník, který je dalším nováčkem soutěže. Zápas se začal pozvolna a průběh hry byl celkem vyrovnaný. Přesto se začali prosazovat střelecky hlavně hráči Sokolu Lipník. Především své skvělé odpoledne prožil útočník Rudolf Šťáva. Na první trefu si musel počkat deset minut od úvodního hvizdu. Druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat. Domácí tyto dvě rychlé branky uklidnily a po zbytek prvního poločasu si pohlídali dvougólové vedení.

Ve druhém poločase byla k vidění bitka

Po změně stran se nestačili všichni rozkoukat a už bylo vedení Lipníku 3:0. Branku vstřelil Petr Pokorný. V této době byla hra vyrovnaná s šancemi na obou stranách. V 62. minutě se svou třetí brankou připomněl Rudolf Šťáva, který nedal Pavlovi Šplíchalovi žádnou šanci. V 70. minutě pak přišla na hřiště kulturní vložka s názvem zahrajeme si na přetlačovanou, do které se vložili někteří aktéři zápasu. Po zasloužených odměnách v podobě žlutých karet se opět začal hrát fotbal. V závěrečných deseti minutách začaly padat branky. V 81. minutě se poprvé a naposledy trefili hráči Předína, když Lukáše Jelínka připravil o neprůstřelnost Ondřej Vrbka. Domácí obdržený gól nažhavil a díky Petru Pokornému to bylo již 5:1. Závěrečnou tečku za vydařeným zápasem udělal ten, kdo zápasový účet načal. Samozřejmě nikdo jiný než střelec Rudolf Šťáva.



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér Lipníku: Ve vyrovnaném prvním poločase jsme šli do dvoubrankového vedení. Obě branky vstřelil Ruda Šťáva. Ve druhém poločase jsme trefili ještě čtyři branky a v nervózním závěru utkání zvládli.

Předín
Šindelář Pavel, vedoucí Předína: V zápase s Lipníkem jsme celý zápas tahali za kratší konec. Domácí zaslouženě vyhráli.



Sestavy


Hajduk Lipník
L. Jelínek [-] - M. Bambula [-] (85. J. Novák [-] ) , T. Pokorný [-] , T. Brabenec [-] (26. V. Krotký [-] ) , V. Svoboda [-] - P. Pokorný [-] , A. Kisela [-] (74. S. Roubec [-] ) , V. Novotný [-] (63. T. Kratochvíl [-] ) , L. Macháček [-] - R. Šťáva [-] , F. Wortner [-] -

Předín
P. Šplíchal [-] - M. Šindelář [-] , D. Píša [-] , P. Frenc [-] , V. Kos [-] - J. Hynek [-] (46. A. Vrbka [-] ) , P. Šindelář [-] (67. J. Šindelář [-] ) , T. Vrbka [-] , Z. Kreuz [-] - O. Vrbka [-] - D. Veleba [-] (75. P. Šindelář [-] )

ŽK: 22. T. Brabenec , 44. M. Bambula - 42. P. Šindelář .
Hráči zápasu: R. Šťáva .
Místo: Lipník. Počet diváků: 80. Rozhodčí: NEUMANN Jaroslav - NESTROJIL Zbyněk, TORMOVÁ Vlasta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.