Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 16:30

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín doma proti Březí nezaváhal


Branky


19

Radostín doma proti Březí nezaváhal a zásluhou výkonu v prvním poločase zvítězil o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radostín vyhrál první poločas

Za ideálního fotbalového počasí se hned od začátku pustili domácí do obrany hostí. Výsledkem úvodního tlaku byla branka Filipa Ochrany v 17. minutě zápasu - 1:0. Domácí nadále pokračovali v dobývání hostující branky a v 31. minutě přidal pojištující druhou branku Petr Gregar - 2:0. Další snaha o navýšení skóre skončila buď na brankáři hostů Guberovi nebo na obranném valu Březí.Do šaten se tak šlo za vedení domácích 2:0.

Druhý poločas vstřelily oba týmy po brance

Druhý poločas začali aktivněji hosté a Radostín zatlačili na vlastní polovinu. Výsledkem byla branka Štěpánka v 50. minutě - 2:1. V dalším průběhu se obě strany snažily o skórování, ale to se nakonec povedlo v 72. minutě domácímu Patriku Dvořákovi - 3:1. Poslední dvacetiminutovka již změnu skóre nepřinesla, a tak se domácí mohli radovat z tříbodového zisku. Příští kolo zajíždí Radostín do Věchnova. Březí přivítá v domácím prostředí Velkou Losenici.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
I. Dupal [-] - D. Invald [-] , M. Šimek [-] (72. M. Láznička [-] ) , R. Večeřa [-] (59. J. Koudela [-] ) , M. Šimek [-] (46. L. Dvořák [-] ) , T. Kadlec [-] , P. Dvořák [-] , P. Gregar [-] (52. J. Poul [-] ) , J. Svoboda [-] , P. Inwald [-] , F. Ochrana [-]

TJ Březí-Březské
J. Gruber [-] - P. Jelínek [-] , R. Šmarda [-] , P. Šimek [-] - A. Crha [-] , P. Drápela [-] , J. Chlup [-] , J. Jobánek [-] - D. Dostál [-] , V. Klíma [-] , R. Štěpánek [-] (74. M. Tomek [-] )

ŽK: 18. M. Šimek .
Počet diváků: 21. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - STUPKA Ondřej, KOZEL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Pavel Kunc
Tip experta: výhra hostů

To bude zajímavý duel,ale myslím že vyhraje Březí.Hlavně aby byl ten pes za plotem v klidu a nekousl zase někoho do pr… při vhazování autu jak když jsme hráli mi v Radostíně(smích)

Tip: remíza