0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svratka překvapivě obrala vedoucí Křižanov


Branky


0

Svratka se v domácím prostředí soustředila na pevnou obranu, kterou vedoucí celek soutěže nedokázal za celých devadesát minut překonat. Po bezbrankové remíze se tak mohla Svratka radovat z překvapivého bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Hosté z Křižanova přijeli po vysokém domácím vítězství potvrdit do Svratky první pozici v tabulce. Domácí se však lídra tabulky nezalekli a pečlivě od první minuty bránili. Svratečtí nikam od počátku utkání nepospíchali a nechali tvořit hosty. Ti udávali tempo hry a snažili se nalézt cestu k Sáblíkově bráně. Sám na domácího gólmana mohl postupovat David Nobicht, ale byl o krůček v postavení mimo hru. Křižanov domácí jasně přehrával, ale žádná vyložená gólová příležitost se nenabízela. Do největší šance se hosté dostali ve třicáté minutě, kdy se ve vápně k zakončení dostal P. Kaštan, ale jeho střela byla nepřesná a nezamířila mezi tři tyče. V poločase tak na světelné tabuli svítilo stále bezbrankové skóre.

Svratka odolala náporu Křižanova a připsala si bod

Křižanov se s dělbou bodů určitě nechtěl smířit a od startu druhé půle stále zvyšoval svůj tlak a přicházely i šance. Ze dvou přímých kopů se snažili prosadit A. Burian a D. Nobicht, ovšem opět nenasměřovali míč směrem do brány. Tlak hostů rostl a přišly i velké chvíle domácího R. Sáblíka. Nejprve kryl střelu D. Nobichta z poza vápna a o malou chvíli později i tvrdé a přesné zakončení M. Sedláčka. Od sedmdesáté minuty výrazný tlak hostů opadl a hra se vyrovnala a spadla do fotbalového průměru. I domácí se osmělovali a začali zlobit křižanovskou obranu. S centrovanými balóny si však hosté bez problému poradili. Tři body pro hosty mohl zajistit v největší šanci utkání D. Uhlíř. Ten si centrovaný míč stáhl ve vápně na prsa, ale po vyběhnutí R. Sáblíka otřel svoji ránu pouze o tyč. Závěr se odehrál již mezi šestnáctkami a spíše i na kopačkách domácích, a tak se zrodila překvapivá bezbranková remíza.

 



Ohlasy k zápasu



SK FC Křižanov
Martin Petr st.,vedoucí mužstva: V utkání jsme chtěli naplno bodovat. Zřejmě jsme se však vystříleli již minulý týden. Chybělo nám trochu klidu a štěstí v kombinaci i koncovce. Domácí dobře bránili a nám to tam prostě nespadlo. I taková utkání v sezóně přijdou.



Sestavy


SK Svratka
R. Sáblík [-] - T. Jambor [-] , J. Vítek [-] , T. Vítek [-] , F. Fiala [-] - J. Řádek [-] (90. F. Mládek [-] ) , J. Pech [-] , P. Makovský [-] (58. M. Gregor [-] ) , M. Moučka [-] - D. Mayer [-] , J. Mayer [-] (89. P. Moučka [-] ) -

SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - D. Invald [-] , J. Milota [-] (73. P. Štěpánek [-] ) , J. Mužátko [-] , A. Burian [-] , T. Novotný [-] - D. Uhlíř [-] , D. Nobicht [-] , M. Petr [-] - P. Kaštan [-] (62. M. Sedláček [-] ) , F. Trnka [-] (81. J. Stupka [-] )

ŽK: 1. R. Sáblík , 48. F. Fiala , 77. D. Mayer , 83. J. Vítek , 86. M. Moučka , 90. P. Moučka - 90. D. Invald .
Hráči zápasu: R. Sáblík .
Místo: Svratka. Počet diváků: 100. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - INVALD Lukáš, ČECH Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.