Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory uštědřily Svratce debakl


Branky


0

V nečekanou kanonádu hostujících Borů se proměnil úvodní zápas nové sezóny Okresního přeboru. Bory si odvezly ze Svratky zasloužené tři body. Svratka pokračovala v nevýrazných výkonech z minulé sezóny, kdy se jí na domácím hřišti moc nedařilo a znovu nezačala v soutěži vůbec dobře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svratka v prvním poločase inkasovala dvě branky

V zahajovacím zápase sezóny přijely do Svratky Bory. Bory v jarní části minulé sezóny předváděly výborné výkony a z bojů o záchranu se posunuly až do klidného středu tabulky. Své zlepšené výkony potvrdily i ve Svratce. Za úmorného vedra, které panuje již několik dní, se začalo opatrně. Oba celky čekaly na chyby soupeře. Hra byla vyrovnaná a až na konci první půlhodiny se začaly rodit první šance zápasu a hned byly gólové. Ve 27. minutě otevřel skóre utkání nejlepší hráč zápasu Miroslav Ochrana. Ten se uvolnil přes domácího obránce a střelou na vzdálenější tyč nedal žádnou šanci domácímu brankáři Rudolfu Sáblíkovi. Domácí Svratka se nestačila vzpamatovat z prvního gólu a již se měnilo skóre podruhé. Ve 29. minutě nakopli hosté dlouhý míč na polovinu domácích, kde se nedohodli oba domácí stopeři. Mezi nimi proběhl rychlonohý Martin Vávra, ten přehodil i vyběhnutého brankáře Rudolfa Sáblíka a zvýšil vedení hostů na 0:2. Do konce prvního poločasu se již nic podstatného nestalo a Bory odešly do kabin s dvoubrankovým náskokem.

Josef Netolický byl ve druhé půli autorem populárního „Bůra“

Do druhého poločasu vstoupila aktivněji Svratka a zápas chtěla zdramatizovat. Byli to ale opět hráči Borů, kteří  udělili  domácím lekci z produktivity. V 55. minutě využil další dlouhý nákop za obranu Petr Vaculík a křižnou střelou zvýšil vedení  hostů již na 0:3. V 59. minutě to byl opět Miroslav Ochrana, který po individuální akci obešel dva svratecké hráče a střelou z vně pokutového území zvyšoval na 0:4. Debakl domácí Svratky pak hostující hráči dovršili v 70. minutě. Petr Vaculík rozehrál rohový kop na hlavu Josefa Netolického, kterého ještě poprvé vychytal brankář Rudolf Sáblík. Ten ale vyrazil míč jen před sebe do skrumáže, kde se opět odrazil zpátky před Josefa Netolického, který pohodlně skóroval a dorazil míč do brány 0:5. Posledních dvacet minut se poté dohrávalo již z povinnosti.



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Jiřího Roušar, vedoucí týmu: Bory předvedly kvalitní výkon a po zásluze vyhrály. Svratka nestačila v bojovnosti, domácí byli všude o krok později. My jsme jim to během zápasu nijak nekomplikovali.

TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal, trenér Borů:: Podařil se nám vstup do sezóny. Výsledek nebyl až tak jednoznačný, jak se zdá. Svratka nehrála až tak špatně. My jsme se vyrovnali z velkým teplem, které v těchto dnech sužuje celou naši zemi. Na rozdíl od soupeře jsme si vytvářeli šance, které jsme dokázali proměnit. Aktivita domácích hráčů pak končila většinou u našeho velkého vápna.



Sestavy


SK Svratka
R. Sáblík [-] - M. Musil [-] (78. J. Řádek [-] ) , F. Fiala [-] (70. M. Gregor [-] ) , T. Jambor [-] , R. Malovič [-] (60. A. Gregor [-] ) - M. Moučka [-] , T. Vítek [-] , P. Moučka [-] (46. Z. Kalina [-] ) , P. Makovský [-] - J. Pech [-] (77. J. Mayer [-] ) , P. Kulík [-]

TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - V. Chalupa [-] (46. J. Pol [-] ) , M. Vávra [-] (74. P. Beneš [-] ) , M. Ochrana [-] (78. J. Karásek [-] ) , P. Vaculík [-] , A. Novotný [-] , J. Dvořák [-] , M. Špaček [-] , J. Netolický [-] , T. Brodský [-] , J. Netolický [-]

ŽK: 61. F. Fiala , 88. P. Makovský - 37. P. Vaculík .
Místo: Svratka. Počet diváků: 80. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - ČECH Miloš, HOŘÍNEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.