J. Hrubý 3.
M. Černý 32.
T. Jurčík 38. (vl.)
M. Bícha 66. (p.)
4:3
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 16:30

20.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

7 branek i červená karta, to vše bylo k vidění v zápase Kosoř - Klíčany


Branky


3. J. Hrubý , 32. M. Černý , 38. T. Jurčík (vl.) , 66. M. Bícha (p.) - 24. D. Minha , 27. D. Minha , 92. T. Krimlák
7

Kosoř si v jarní části sezóny dokázala připsat jen 2 body po dvou remízách a ve 20. kole ji čekal soupeř ze špičky tabulky TJ Klíčany. Klíčanští drželi před tímto zápasem sérii pěti výher v řadě a na jaře se jim velmi dařilo a byly to jen dva celky, které dosud na jaře nebyly poraženy a to Hřebeč a právě Klíčany. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

5 branek v prvním poločase

Do zápasu lépe vstoupili domácí fotbalisté. Podařilo se jim jít do vedení už ve 3. minutě, si po kombinaci ve středu hřiště navedl míč domácí Jakub Hrubý a střelou po zemi k levé tyči překonal hostujícího brankáře Fialu a Kosoř se tak ujala brzkého vedení. První šance hostů přišla v 10. minutě, ale byl z prudké střely z velkého úhlu byl jen rohový kop. Ve 23. minutě přišel ze strany Klíčan rychlý přechod do útoku a po centru do vápna z pravé strany si skákavý míč zpracoval David Minha a z druhého doteku vyrovnal na 1:1. Stav byl tak vyrovnaný a začalo se od nuly. Hosté využili toho, že momentum bylo na jejich straně a ve 27. minutě po standartní situaci z pravé strany přišla místo očekávaného centru do vápna přihrávka na hranici velkého vápna a David Minha otočil průběh utkání na 2:1 střelou po zemi skrz všechny bránící hráče ve vápně. Ve 32. minutě přišla pro domácí výhoda v podobě standartní situace ze zajímavé pozice. K exekuci se postavil Milan Černý a hezkou střelou přes zeď překonal brankáře Fialu a vyrovnal na 2:2. Ve 38. minutě přišel rychlý přechod domácích do útoku po pravé straně. Bícha centroval do vápna a hostující Tomáš Jurčík si nešťastně srazil míč do vlastní branky a domácí šli znovu do vedení, 3:2. Ve 45. minutě měl šanci na srovnání z volného přímého kopu hostující Kraus, ale střelu lapil domácí brankář. První poločas tak po divokém počasí i divoké přestřelce skončil nakonec lépe pro domácí Kosoř.  

Hosté snížili až v úplném závěru

Hosté si hned v začátku druhého poločasu vypracovali několik standartních situací, ať už to byly volné přímé kopy, nebo následně rohové kopy, ale nedokázali z nich vyrovnat. Hosté byli více na balónu, ale chyběla tomu vyrovnávací branka. Branka nakonec přišla, ale na druhé straně hřiště. Po rychlém přechodu předával míč Černý na Bíchu, ale ten byl ve vápně faulován a rozhodčí tak odpískal penaltu. Pro hostující celek to byl hned dvojitý trest protože pro faulujícího Davida Pozníčka to byl již druhý zákrok v zápase oceněný žlutou kartou a tak přišla karta červená. V 66. minutě se postavil k pokutovému kopu Mikuláš Bícha a poslal domácí do dvoubrankového vedení 4:2. Klíčanští tak nejen že už nebyli na dostřel, ale museli dohrávat v oslabaní a byl to pro ně velmi složitý úkol alespoň zápas vyrovnat. Hosté se i v oslabení dostávali do zajímavých situací ale ne a ne vstřelit branku. To se jim povedlo až v úplném závěru utkání. V 90. minutě se po rohovém kopu z levé strany prosadil Tomáš Krimlák a snížil na 4:3. Bylo to však příliš pozdě, hosté si už dokázali uhlídat jednobrankové vedení a konečně bodovat naplno a ještě proti velmi silnému soupeři. 



Sestavy


Kosoř
V. Němčanský [-] - M. Černý [-] , A. Janoušek [-] , P. Stejskal [-] , J. Slunéčko [-] (86. I. Vodecký [-] ) , M. Bícha [-] , J. Hrubý [-] (76. Č. Pekárek [-] ) , M. Folejtar [-] , T. Vladyka [-] , P. Růžička [-] , J. Vampola [-]

TJ Klíčany
J. Fiala [-] - J. Kalaš [-] , T. Krimlák [-] , P. Hájek [-] , A. Kraus [-] , D. Minha [-] , T. Buldra [-] , T. Jurčík [-] , D. Pozníček [-] , M. Krimlák [-] , M. Bureš [-]

ŽK: 42. M. Bícha , 68. A. Janoušek - 39. D. Pozníček . ČK: 65. D. Pozníček .
Hráči zápasu: M. Bícha - D. Minha .
Počet diváků: 151. Rozhodčí: BUDIL Daniel - NERAD Vojtěch, BRÝL František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Činoveský

Expert: Jan Fiala
Tip experta: výhra hostů

Chceme využít ne moc dobré formy Kosoře a určitě odvézt všechny body domu!

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů