Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 10:15

22.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hřebeč porazila vysoko 5:1 rezervu Českého Brodu, Jablonský byl u všeho důležitého


Branky


8

Hřebeč prožívá povedené jaro, ale poslední 2 zápasy proti velmi silným týmum Dobrovici a Velimi pro Hřebeč dopadly porážkou, ve 22. byl na plánu souboj s rezervou Českého Brodu. Rezerva Českého Brodu v posledních dvou zápasech schytala 2 vysoké porážky. Jednu 5:0 s Komárovem a druhou 4:0 s Poříčím nad Sázavou. Domácí tak byli favorité na vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí splnili roli favorita

Domácí byli favority na vítězství a to potvrzovali od samého začátku utkání. Už v 6. minutě šli do vedení 1:0, když po volném přímém kopu z poloviny hřiště hlavičkoval Josef Pinkas, ale i když byla jeho hlavička zblokována obránci, tak se dostal k odraženému míči a dorazil míč do branky a poslal domácí do vedení. Hostujícímu celku se však povedlo vcelku rychle vyrovnat. Ve 14. minutě přišel přízemní centr do vápna z pravé strany a ten si našel na zadní tyči Jakub Hanzl a ve skluzu vyrovnal na 1:1. Domácí však nepolevili a vzali si vedení zpět. Na 2:1 vstřelil branku hlavou kapitán domácích Martin Dolejš, kterého našel ve 24. minutě z rohového kopu Tomáš Jablonský a ten si tak připsal už druhou asistenci. Do poločasu se domácím podařilo vstřelit ještě branku na 3:1. A to hned pár minut poté, co vstřelili branku předchozí. Ve 26. minutě využil zaváhání hostujících hráčů Tomáš Lukič. Na polovině obral hostující obránce o balón a mířil si to přímo k vápnu soupeře, odkud křižnou střelou překonal hostujícího brankáře Tomáše Vymazala. Do poločasu už další branka nepadla a tak domácí byli v lepší výchozí pozici do druhé poloviny. 

Červená karta pro hostující celek

Domácí si dokázali z prvního poločasu odnést dvoubrankové vedení a tak pro ně druhý poločas mohl být poněkud klidnější. Vše hrálo do karet domácím a ti potvrzovali, že jsou v zápase lepším celkem. V 67. minutě přišla další rána pro hostující rezervu Českého Brodu. Červenou kartu totiž obdržel po faulu Michal Kohout a tak hosté nejen, že ztráceli 2 branky na domácí Hřebeč, ale navíc dohrávali zápas v oslabení. Po červeném faulu přišel volný přímý kop a domácí ho využili gólově. V 68. minutě se po druhé v zápase prosadil hlavou kapitán domácích Martin Dolejš a domácí už vedli 4:1. Pro domácí už vše vypadalo skvěle a sahali na 3 body a ty o pár minut později potvrdil svým gólem ze 70. minuty Tomáš Jablonský. Jablonský dostal přihrávku na hranici vápna, následně se prokličkoval mezi bránícími hráči ve vápně a svou střelou zvýšil na konečných 5:1. Domácí tak potvrdili roli favorita a spolu s vysokým vítězstvím si připsali i tříbodový zisk. 



Sestavy


SK Hřebeč
P. Kabele [-] - D. Hajný [-] , M. Pařízek [-] , M. Mentberger [-] , T. Lukič [-] , O. Stříbrský [-] (71. A. Nadri [-] ) , J. Pinkas [-] , T. Jablonský [-] , J. Hora [-] , T. Melichar [-] (61. M. Servus [-] ) , M. Dolejš [-]

SK Český Brod B
T. Vymazal [-] - M. Částka [-] (45. J. Čurgali [-] ) , P. Viktora [-] , D. Kramář [-] , R. Zimmermann [-] (86. M. Vymazal [-] ) , T. Miňovský [-] , M. Kohout [-] , V. Čičatka [-] , D. Šťastný [-] , J. Hanzl [-] , J. Krombholz [-]

ŽK: 31. D. Hajný , 75. A. Nadri - 71. J. Krombholz . ČK: 67. M. Kohout .
Hráči zápasu: T. Jablonský .
Počet diváků: 273. Rozhodčí: Tichý Lukáš - DVOŘÁK Martin, MIŽIČ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Jasná výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích