Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 17:00

24.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrovice se 6 góly proti Lhotě bodově dotáhla na první Velim!


6

Dobrovičtí šli do zápasu jako jasný favorit a s vědomím toho, že předešlý den Velim prohrála s rezervou Povltavské FA a tím pádem se mohou bodově dotáhnout v případě výhry na první místo. Lhota měla před tímto zápasem hrozivou jarní bilanci a to pouhý jeden jarní bod z prvního jarního kola. Od té doby porážka za porážkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky do sítě domácích

Hosté byli motivovaní vůní prvního místa a zároveň to byl zápas s posledním týmem tabulky. Podle toho zápas probíhal od prvních minut. Hosté šli do vedení už v 10. minutě po brance Michala Sedláčka. Dostal průnikovou přihrávku ze středu hřiště a poradil si s vybíhajícím domácím brankářem Janem Kovaříkem, 0:1. Netrvalo dlouho a hosté přidali i branku na 0:2. V 17. minutě se prosadil Radek Tomíček, Filip Kořínek ze středu hřiště krásně vyslal spoluhráče do pravé strany, odkud přišla přihrávka před branku, kde čekal připravený Tomíček, který bez problému skóroval. Do konce prvního poločasu se povedlo hostujícímu celku skórovat ještě jednou, tentokrát na 0:3. Prosadil se ve 39. minutě Jakub Novák. Ten využil samostatný nájezd na domácího brankáře bez větších potíží. Do konce prvního poločasu se už více nestalo a tak domácí ztrácely 3 branky. 

Další 3 branky

Do druhého poločasu si hosté odnesli tříbrankový náskok. V zápase se jim vedlo dobře a tak nebylo třeba nic měnit. A hosté pokračovali v kanonádě i v druhé půli. Už v 50. minutě přidal svou druhou branku v zápase Radek Tomíček, kterého vyslal přihrávkou mezi obránce Prskavec, a vstřelil hezkou branku, když přehodil domácího brankáře a přidal na 0:4. Nebyl jediný, kdo se v zápase trefil dvakrát. Svou druhou branku v zápase přidal i Michal Sedláček, který vstřelil branku na 0:5 v 58. minutě. Sám běžel z levé strany na brankáře a s přehledem míč uklidil do branky. Na konečných 0:6 přidal v 84. minutě Martin Korec. Dominik Machů mu připravil na levou stranu, a Korec krásnou razantní střelou přeně zakončil pod horní tyč. Hosté tak zvítězili dominantně 0:6 a dotáhli se bodově na první místo tabulky, které však stále drží Velim



Sestavy


SK Lhota
J. Kovařík [-] - Š. Kárník [-] , J. Zíka [-] (46. J. Štoncner [-] ) , F. Sedláček [-] , E. Adjei [-] , R. Procházka [-] , R. Neumann [-] , T. Vaněk [-] , D. Danylych [-] , O. Popok [-] (22. D. Mařík [-] ) , O. Čermák [-] (58. J. Abrham [-] )

FK Dobrovice
J. Kocmich [-] - M. Korec [-] , R. Tomíček [-] (73. O. Bartoš [-] ) , F. Kořínek [-] , M. Sedláček [-] (59. D. Machů [-] ) , L. Kučera [-] (67. M. Novotný [-] ) , J. Novák [-] (59. J. Černý [-] ) , V. Pečínka [-] , F. Vrána [-] , M. Sedláček [-] , T. Prskavec [-]

ŽK: 43. F. Sedláček , 75. R. Neumann , 85. D. Mařík .
Hráči zápasu: F. Kořínek .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: STUMPF Jaroslav - ORÁLEK Kamil, ČECHMÁNEK Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Činoveský

Expert: Martin Dolejš
Tip experta: výhra hostů

Dobrovice potvrdí roli favorita.

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů