M. Volf 67.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 17:00

25.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase o první místo Dobrovice - Velim se rozhodlo v poslední minutě!


Branky


67. M. Volf - 15. J. Kukal , 90. T. Němec
6

Dobrovičtí fotbalisté šli do zápasu se sérií čtyř výher v řadě a s jednoznačným cílem. Porazit doma Velim a dostat se na první místo Středočeského KP. Velim v posledním kole klopýtla s rezervou Povltavské FA, když jí čtyřmi góly sestřelil Nikita Khrolenok. V lepším rozpoležení tak byla domácí Dobrovice, ale dala se očekávat vyrovnaná bitva o první místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kukal poslal Velim do vedení

Zápas jara o první místo začal výkopem hostující Velimi. Také to byla Velim, kdo se jako první dostal do zakončení. Ve 2. minutě se vysunul hostující stoper a kapitán Jiří Petrů a po narážečce na hranici vápna hosté posunuli míč doprava na Ondřeje Martikána, který si míč však nezpracoval nejlépe a jeho střela mířila nad branku domácího brankáře Bartoše. Na druhé straně o minutu později letěly 2 zajímavé centry do vápna Velimi, ale obránci si s tím dokázali poradit. V 6. minutě se hnal do zakončení hostující Kukal, ale jeho střela letěla nad branku. V 8. minutě zakončovali zpoza vápna domácí, ale minuli pravou tyč hostující branky. V 11. minutě se do zakončení z hranice vápna dostal Filip Kořínek, který se dostal k odraženému míči po rohovém kopu, ale brankář Drápela míč lapil. Ve 14. minutě přišla první branka utkání. Na 0:1 se trefil Jan Kukal, který dostal dlouhý míč od stopera Petrů, následně se protáhl mezi dvěma obránci Dobrovice a vystřelil. První pokus brankář Bartoš ještě dokázal vyrazit, ale na následnou dorážku už neměl nárok a tak se Velim dostala do vedení. Ve 21. minutě měli domácí sérii čtyř rohových kopů, ale nedokázali z ní nic vytěžit. Ve 27. minutě se do obrovské šance na vyrovnání dostal Marek Volf, který přehodil vybíhajícího brankáře, ale Velim zachránila horní tyč branky. Ve 29. minutě měli domácí výhodu volného přímého kopu, který zahrával Michal Sedláček, ale zeď střelu zblokovala na rohový kop. Poté co Filip Kořínek vrátil míč zpět do vápna se k míči dostal Radek Tomíček, který strílel z otočky na zadní tyč, ale jen těsně minul branku. Do poločasu se už nic nestalo a tak si hostující Velim odnášela do šatny jednobrankové vedení. 

Tomáš Němec rozhodl v úplném závěru

Domácí nastupovali do druhého poločasu s jednogólovým mankem a tak veděli, že je nutné vstřelit alespoň jeden gól, aby jim Velim neutekla a neosamostatnila se v čele tabulky. V 53. minutě měla Velim výhodu v podobě volného přímého kopu ze zajímavé pozice. Míč si postavil Tomáš Michálek, ale jeho střela letěla o kousek vedle, než by chtěl a tak následoval jen odkop od branky. V 56. minutě posílal střílený centr před branku domácí Jakub Novák, ale Drápela míč vyrazil. V 60. minutě se dostal k hlavičce Jan Kukal, ale hlavičkoval nad branku soupeře. V 67. minutě přišlo vyrovanání na 1:1. Po centru Michala Sedláčka se dostal do zakončení Jakub Novák, který však trefil jen tyč, následně se míč odrazil přímo na kopačky Marka Volfa a ten uklízel míč do branky. Velkou šanci měli hosté po střele hlavou v 80. minutě, ale Bartoš si s ní poradil. Domácí byli v závěru o něco nebezpečnější a šli si za gólem o něco více, avšak po standartní situaci domácích, kterou hosté na dvakrát odvrátili a vyslali v 90. minutě Tomáše Němce, který běžel od půlky sám na brankáře a vystřelil Velimi vítězství 1:2. Domácí tak svou chybou přišli o remízu, když ve snaze přidat branku na 2:1 zapomněli na zadní vrátka. První místo tak i nadále zůstavá Velimi, která se na první příčce po tomto zápase osamostatnila.



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Sedláček [-] , R. Tomíček [-] (77. D. Machů [-] ) , T. Prskavec [-] , M. Korec [-] (63. L. Kučera [-] ) , F. Kořínek [-] , M. Sedláček [-] , J. Novák [-] , V. Pečínka [-] , F. Vrána [-] , M. Volf [-]

FC Velim
M. Drápela [-] - O. Vokřál [-] , J. Dudek [-] (86. T. Němec [-] ) , D. Záhora [-] , T. Michálek [-] , J. Kukal [-] (85. J. Věříš [-] ) , T. Kmoch [-] , O. Kosina [-] , O. Martikán [-] , A. Náděje [-] , J. Petrů [-]

ŽK: 9. V. Pečínka , 70. J. Novák - 77. A. Náděje , 90. T. Němec .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Hocek Petr - BARTŮŠEK Zdeněk, ČERMOCH Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Činoveský

Expert: Ondřej Drobný
Tip experta: výhra domácích

Dobrovice si myslím, že je favoritem. Velimi chybí opory týmu.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích