1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 15:00

17.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rejšice si už na jaře připsaly stejný počet bodů jako za celý podzim


Branky


8

SK Rejšice přívitaly na domácím hřišti tentokrát Union Čelákovice, které nevstoupili do jarní části dobře a prohráli na domácí půdě s Luštěnicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili lépe hosté a již ve druhé minutě střílel hostující Pánek a jeho střelu vykopával obránce z brankové čáry. Domácí o sobě dali vědět o chviličku později, kdy po rohovém kopu pálil Chládek, ale pouze nad branku. Poté utekl obraně domácích Haloun, ale brankaře nepřekonal. Nezadařilo se ani Pánkovi, který přehodil vybíhajícího brankaře ale i branku. Následně po faulu Arazima zahrávali domácí standardní situaci a po odrazu od tyče se nejlépe zorientoval Havlát, který neměl problém dorazit míč do branky. Radost domácím dlouho nevydržela a po průnikové přihrávce mezi stopera a obránce postupoval ze strany Haloun, který skóroval střelou na zadní tyč.

Čelákovicím chyběl kvalita v zakončení

Druhý poločas bylli hosté jasně lepší a vytvářeli si šance, za to domácí veškeré nedostatky nahradili obětavostí a bojovností. Hned na začátku druhé půle poslal Dalekorej do šance Rulíška a ten zakončoval vedle branky, dále Haloun vystihl rozehrávku soupeře a sám proti brankaři nevyužil dobré příležitosti. Poté měli další příležitosti téměř všichni hostující útočící hráči, ale buď si vylámali zuby na brankáři nebo chyběla přesnost zakončení. V zápase už branka nepadla a nakonec se soupeři rozešli smírně po remíze 1:1.

 



Ohlasy k zápasu



SK Union Čelákovice
Milan Šikl, sekretář: V zápase jsme měli blíže ke třem bodům my. Byli jsme techničtější, problém byla kvalita koncovky. Domácí herní nedostatky nahradili bojovností a důrazem.



Sestavy


SK Rejšice
J. Gabriel [-] - T. Vejvoda [-] , H. Jaroslav [-] , M. Rys [-] , J. Kohl [-] - F. Chládek [-] , D. Zuna [-] (82. R. Ptáček [-] ) , D. Gracl [-] , D. Váňa [-] , R. Krinwald [-] - V. Hlaváč [-]

SK Union Čelákovice
J. Janda [-] - M. Arazim [-] , M. Rulíšek [-] (72. P. Bílek [-] ) , P. Pánek [-] , L. Haloun [-] , J. Dalekorej [-] , O. Kolovecký [-] , J. Filip [-] , B. Vacek [-] , J. Mašek [-] , M. Kredba [-]

ŽK: 23. M. Rys , 65. M. Boháček - 32. P. Pánek , 54. J. Mašek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Prosr Tomáš - HORÁK Matěj, ČECHMÁNEK Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Pavel Klain

Expert: Josef Resutík
Tip experta: výhra domácích

Tady tipuji jasnou výhru Čelákovic po špatném vstupu do soutěže. Vyhrají 5:1 nad Rejšicemi, kteří nemají zrovna úspěšnou sezónu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích