4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 16:30

19.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslav přehrála předposlední Mělník s pomocí rozhodčích


Branky


10

Rezerva Čáslavi měla těžké rozlosování a schytala debakl v Průhonicích a také bůra se Sokolčí a připsala si pouze bod proti Jesenice. V 19.kole přivítaly na své půdě FC Mělník, který měl také na svém kontě v jarní části pouze bod, který uhrál s Bousovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladší dorostenec v akci

Čáslavští vstoupili do utkání aktivněji a už v 11.minutě se prosadil po standardní situaci Čáp, po půlhodině navíc navýšil vedení domácích mladíček z dorostu Hybler. Hosté se prezentovali dlouhými balóny za obranu. Krátce před poločase se podařilo hostům snížit přesněji Válek se trefil do černého.

Brzké vyloučení rozhodlo

V druhém dějství se dala očekávat zajímavá bitva, ale v 51.minutě dostal za oplácení dle zápisu červenou kartu hostující Steinz. Hosté si i v deseti vytvořili šance, ale čáslavský Beran v brance pomohl svým spoluhráčům a za svá zády už žádný gól nepustil. Naopak deset minut před koncem domácí odskočili na rozdíl dvou branek díky Dastychovi, který ještě stihl nastřelit břevno. Vedení ztvrdil ještě Lebduška a upravil tak na konečných 4:1 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslav B
Marek Lebduška, kapitán: Nelíbilo se mi, jak byl zápas silně ovlivněn ze strany rozhodčích. Některé věci už byly za hranou. Odkaz na video zde: https://afk1994.rajce.idnes.cz/nedele_3.4.2022_MU_I.A._TRIDA_sk.B_FK_Caslav_B_-_FC_Melnik_4_1_2_1/1530438688?

FC Mělník
Jan Liška, trenér: Do Čáslavi jsme jeli trochu v lepené sestavě, ale i tak odhodlaní bojovat. Normálně to nedělám, ale to co předvedl pan hlavní rozhodčí a jeho asistenti je do nebe volající. Toto je má první sezóna jako trenér v dospělém fotbale,ale tohle byl vrchol všeho. Nesmyslné ofsajdy, na jedné straně fauly a na druhé ty samé neodpískané a nakonec červená karta. Kluci hráli velice dobře, ale bohužel proti dvanácti hráčům to je těžké.



Sestavy


FK Čáslav B
J. Beran [-] - D. Mužátko [-] , D. Hybler [-] (69. T. Fišr [-] ) , A. Novák [-] , M. Papoušek [-] (46. Z. Lanc [-] ) , V. Klepal [-] , D. Dastych [-] (84. B. Spáčil [-] ) , M. Lebduška [-] , M. Kubín [-] , M. Čáp [-] , D. Eisner [-] (46. J. Špičák [-] )

FC Mělník
- P. Brůža [-] (79. D. Liška [-] ) , J. Mikula [-] , P. Steinz [-] , J. Zoreník [-] , T. Douděra [-] (46. P. Kujal [-] ) , D. Válek [-] , V. Antoš [-] , S. Vála [-] , J. Pudil [-] , V. Volf [-] , J. Resutík [-]

ŽK: 54. Z. Lanc , 80. T. Fišr , 89. M. Čáp - 68. J. Mikula , 85. J. Zoreník . ČK: 51. P. Steinz .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠÍMA Michal - ČERMOCH Jakub, BRÝL František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Pavel Klain

Expert: Martin Hůlka
Tip experta: výhra domácích

Čáslav už musí konečně zabrat a kde jinde než doma. Výhra 4:1.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích