2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

16.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Kosmonos nad Byšicemi rozhodl dvěma góly Maryška


Branky


2

Kosmonosy pro první mistrovské utkání jarní části sezóny přivítaly na svém hřišti Byšice. V případě výhry by svého soupeře v tabulce přeskočily a dostaly by se tak na třetí místo. Další důvod k extra motivaci pro Kosmonosy byl i fakt, že první zápas mezi těmito dvěma týmy ovládly právě Byšice, které svého soupeře přejely 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí skórovali z rohového kopu

První poločas měli určitou převahu domácí.

 

Svůj tlak dokázali přetavit v gól ve 29. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil Jakub Maryška.

 

Ve 44. minutě přišla pro Byšice další rána, kdy hostující brankář po odpískání hry nakopl jednoho z hráčů domácích a rozhodčí tak ihned tasil červenou kartu.

 

Nic dalšího už první dějství nepřineslo, a tak byl stav zápasu po prvním poločase 1:0 pro Kosmonosy. 

Druhou branku domácích přidal znovu Maryška

Ve druhém poločase měly znovu mírnou převahu Kosmonosy, soupeře, který hrál v deseti, však dlouhou dobu potrestat nedokázaly.

 

S přibývajícími minutami hráči domácích trochu zhoršili pohyb, a tak se do šancí dostali i oslabení hosté.

 

Své příležitosti však využít nedokázali, a to ztrestali domácí. V 93. minutě se po brejku tváří v tvář hostujícímu brankáři prosadil znovu Jakub Maryška.

 

Kosmonosy tak první jarní utkání sezóny zvládly a především díky skvělému Maryškovi porazily Byšice 2:0.



Ohlasy k zápasu


SK Kosmonosy B
Martin Michalec: Za první poločas jsem spokojený, tam jsme hráli to, co jsme chtěli hrát. Ve druhé půli už to tempo z naší strany nebylo tak dobré, přesto si ale myslím, že kdybychom proměňovali své šance, zápas mohl být mnohem klidnější.:

TJ Vitana Byšice
Daniel Hnízdil: Připravili jsme se o body svojí hloupostí. Zbytečná červená karta a tři gólovky, které jsme neproměnily. Soupeř nás pak ztrestal, když v poslední minutě přidal gól na 2:0.:



Sestavy


SK Kosmonosy B
Z. Janura [-] - J. Strouhal [-] , D. Hradec [-] , J. Motyčka [-] (63. D. Málek [-] ) , O. Zeman [-] , D. Mašek [-] , F. Kopal [-] , M. Skalický [-] (81. M. Král [-] ) , J. Maryška [-] , P. Kraus [-] , A. Fišer [-] (69. L. Hlaváček [-] )

TJ Vitana Byšice
D. Hnízdil [-] - R. Vlček [-] (46. K. Kmeťo [-] ) , T. Prejsa [-] , P. Svačina [-] , J. Šteiner [-] - M. Priatka [-] (83. M. Zrnič [-] ) , M. Macháček [-] (46. I. Tumbas [-] ) , J. Gabčo [-] , J. Prieložný [-] , J. Lauda [-] , J. Majzler [-] (78. P. Holina [-] ) - -

ŽK: 32. A. Fišer , 51. J. Motyčka - 39. J. Prieložný , 59. I. Tumbas , 68. J. Majzler , 77. J. Lauda , 91. P. Svačina . ČK: 44. D. Hnízdil .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NOVOTNÝ Lukáš - HES Filip, HORÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Jakub Šestořád
Tip experta: výhra hostů

Souboj druhého se čtvrtým mužstvem tabulky a tak nějak šlágr šestnáctého kola. I přes dlouhou cestu, kterou budou muset Byšice do Kosmonos jet, si zápas pohlídají a vyhrají o gól. Očekávám vyrovnané utkání.