Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdějovice berou tři body


Branky


16

Hrdějovice navázaly na vydařený podzim a v prvním jarním kole si s přehledem poradily s týmem SK Mladé

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostujicí tým na domácí vlétl a měl od prvních minut znatelnout převahu, kterou přetavil ve vedoucí branku už po čtyřech minutách Miroslav Studnička 0:1. Tlak hostí nepolevoval a zimní posila Daniel Granov zvýšil na 0:2. Do poločasu se trefil i nejlepší střelec Hrdějovic Miroslav Pavel 0:3 a v posledních vteřinách prvního poločasu i Miroslav Ridvan 0:4.

Druhý poločas dovolil hostujicí tým domácím snížit Filipem Červeným, ale poslední slovo měl opět Daniel Granov, který uzavřel účet utkání na 1:5. Hrdějovice tak vykročily do jara správnou nohou a za týden je čeká doma silný Kamenný Újezd. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Hrdějovice
Přemysl Kukačka (kapitán): Po zimní přestávce nás čekal první zápas. Mladé doma dokázalo porazit silnější soupeře, tak jsme nechtěli nic podcenit. Od začátku jsme měli herní převahu a dařilo se nám proměňovat šance. Poločas skončil 4:0 a bylo po zápase. Ve druhé půli se hra vyrovnala, domácí snížili laciným gólem. Poté ještě novic Granov svým druhým gólem upravil na konečných 5:1. V závěru jsme měli ještě šance z brejků, které už ale gólem neskončily.



Sestavy


SK Mladé
M. Pokorný [-] - D. Vrzal [-] (41. M. Zemek [-] ) , T. Kočvara [-] , V. Moudrý [-] , F. Červený [-] , V. Šafrata [-] , J. Šťastný [-] (46. M. Novotný [-] ) , A. Pešek [-] , F. Topič [-] (77. J. Vokáč [-] ) , D. Ludvík [-] , P. Šimek [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
J. Boček [-] - M. Pavel [-] , J. Fajtl [-] , M. Ridvan [-] (69. O. Lipold [-] ) , M. Studnička [-] (76. J. Melichar [-] ) , M. Tressl [-] , P. Kukačka [-] , D. Granov [-] , F. Leiš [-] (76. L. Kaisler [-] ) , L. Kučera [-] (63. J. Knotek [-] ) , M. Winkler [-]

ŽK: 22. V. Moudrý , 54. F. Topič - 52. L. Kučera , 76. M. Studnička , 85. M. Winkler .
Hráči zápasu: M. Ridvan , D. Granov .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hučík Michal - PŠENIČKA Adam, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: remíza

Tady si myslím, že budou obě mužstva brát po bodu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích