L. Koňarík 31.
J. Koch 34. (p.)
D. Reindl 52.
M. Peterka 58.
J. Koch 87. (p.)
5:6
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 17:00

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bláznivé utkání na hřišti Sedlece


Branky


31. L. Koňarík , 34. J. Koch (p.) , 52. D. Reindl , 58. M. Peterka , 87. J. Koch (p.) - 20. F. Benhák , 30. V. Čuřík , 38. J. Lísal , 62. J. Staněk , 85. V. Čuřík , 90. F. Benhák (p.)
20

Na Bílou sobotu měla soutěž na programu 17. kolo. Na Sedlec zavítali fotbalisté Boršova nad Vltavou, na které ztráceli domácí hráči dva body v tabulce, tedy opět důležitý zápas. Tentokrát se trenéru Šindelářovi hlásilo 14 fotbalistů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Do dvacáté minuty se hra přelévala ze strany na stranu. Poté přišel delší a vysoký míč do sedleckého vápna, kde osamocený František Benhák míč zpracoval, otočil se a prostřeli brankáře domácích Hanzala - 1:0. V minutě 30. bylo hostům ještě veseleji, v pokutovém území se dostal ke střele Vojtěch Čuřík a střelou vedle brankáře poslal hosty do dvoubrankového vedení. Z něj se Boršovští neradovali dlouho, hned o minutu později poslal domácí stoper Reitinger dlouhý míč na Lukáše Koňaríka a ten z boku prostřelil vše včetně brankáře Polomčáka - 1:2. Srovnat stav zápasu se povedlo domácí o další 3 minuty nato, ve vápně byl sražen útočník Reindl a kopala se penalta, tu Jiří Koch proměnil - 2:2. Z prvního poločasu to nebylo vše, na levé straně se rozběhl s míčem hostující Lísal, přihrával na spoluhráče, který stál v ofsajdu, do hry se ale nezapojil a protože domácí hráčí v domění odpískání ofsajdu přestali hrát což boršovský Lísal nikoliv, postupoval téměř osamocen až na brankář Hanzala, kterého umístěnou ranou prostřelil - 2:3. Za tohoto stavu se šlo do kabin.   Po nástupu do druhého poločasu byli Sedlečtí lepším týmem a za aktivitu byli odměněni brankou, Milan Pešek poslal přihrávku mezi obránce, kterou David Reindl zužitkoval ve vyrovnání - 3:3. V tu chvíli bylo domácích plné hřiště, v minutě 58. přišla další akce na pravé straně, před prázdnou branku přihrával Reindl, našel Martinu Peterku, který pohodlně otočil vývoj utkání - 4:3. Brankově bohatý zápas pokračoval dál, v minutě 62. se po vyražené střele brankářem Hanzalem dostal k míčí  hostující Jiří Staněk a vracejícího se Hanzala se mu povedlo z dobrých 35 metrů přehodit - 4:4. Poté musel hřiště pro zranění opustit dobře hrající, domácí Peterka a od té doby byli pro změnu lepším týmem hosté. Když už zápas spěl do konce, přišla 85. minuta neodkopnutí balonu sedleckých obránců ve vlastním vápně a hostující Vojtěch Čuřík vstřelil branku na 4:5. Sedlečtí zápas nezabalili a ihned se vrhli do útoku, v pokutovém území byl znovu jasně sražen útočník David Reindl a pískala se druhá penalta. K té se znovu postalil stoper Jiří Koch a střelou o tyč vyrovnal na 5:5. Ale ani tato branka ještě nebyla vše, ze zřejmě poslední akce zápasu, kdy se míč dostal na hostujícího útočníka do pokutového území, ten velice přihrál svůj kontakt s domácím Bašarem, padl a na znamení pomezního rozhodčího Šťastného, pískl hlavní sudí do píšťalky. Po poradě s pomezním, za velké nevole domácích hráčů, ukázal hlavní rozhodčí Eibl na značku pokutového kopu. Penaltu hostující František Benhák proměnil a zajistil tak svému týmu vítězství - 5:6. 


Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Uf, tohle bylo něco. Když zhodnotím pouze zápas před nastaveným časem, tak je až s podivem s jakou lehkostí nám soupeři střílí branky. Děláme až žákovské chyby a pak vše horko těžko honíme. I když se nám v zápasech daří střílet branky, tak jich prostě vždycky víc dostaneme. A dostat jich ve vyrovnaném zápase doma rovnou šest, to je opravdu děs. A tím nechci kritizovat jen obránce, protože by měl samozřejmě bránit celý tým. Každou část tohoto zápasu byl lepší jeden z týmů, pokud by skončil remízou asi by to bylo spravedlivé. Jenže to by se v nastavení nesměl tak zásadně vložit do zápasu pomezní rozhodčí, který odmává nasimulovanou penaltu. Ještě jsem nezažil, že by sám "faulovaný" hráč ještě na hřišti řekl, že to být penalta neměla, že to zkusil. Ano, i rozhodčí jsou jen lidi a můžou udělat chybu, ale v 91. minutě prostě musí být rozhodčí jednoznačně přesvědčený, že to penalta byla, v našem případě to penaltový zákrok nebyl vůbec a hlavní by jí nezapískal, přesto se po poradě pískala a nemáme tak ani bod.




Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - J. Koch [-] , V. Reitinger [-] , V. Kozel [-] , M. Pešek [-] , D. Reindl [-] , L. Bašar [-] , M. Samohejl [-] , M. Pešek [-] , M. Peterka [-] (66. O. Voráček [-] ) , L. Koňarík [-]

FK Boršov nad Vltavou
J. Polomčák [-] - T. Dvořák [-] , S. Čutka [-] , J. Staněk [-] (81. P. Kuryliuk [-] ) , F. Benhák [-] , P. Křemen [-] (60. R. Vavák [-] ) , V. Čuřík [-] , T. Kéri [-] , J. Lísal [-] , R. Řežáb [-] , F. Filištein [-]

ŽK: 45. V. Reitinger , 79. M. Pešek - 76. F. Benhák , 85. R. Řežáb .
Hráči zápasu: J. Koch , D. Reindl - F. Benhák , V. Čuřík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Eibl Lukáš - ŠŤASTNÝ Petr, NIKODEM Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Šimon Hošna
Tip experta: remíza

Opět vyrovnaný zápas, který skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů