5:1
(3:0)
65. V. Matulík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 15:00

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Trhových Svinů nastřílel pět branek Loučovicím


Branky


11. J. Valter , 18. O. Šafránek , 34. L. Tuscher , 81. M. Kodras , 88. M. Valut - 65. V. Matulík (p.)
19

Rezerva Trhových Svinů se utkala s týmem Loučovic. Těm se na jaře vůbec nedaří a potvrdilo se to i tentokrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům se vrátil do sestavy Toman a Dudla, ale domácí tým šel tvrdě za výhrou. Během prvního poločasu se trefil Valter, Šafránek a Tuscher. První poločas udal ráz celého zápasu. Loučovice po poločase ještě zabraly a výsledkem bylo snížení Matulíka z pokutového kopu. Poslední slovo měl ovšem domácí tým, když se prosadil po hezkých kombinacích Kodras a Valut. Domácí tým získal důležité tři body. Loučovice pokračují v jarní bídě a zadělávají si na nepříjemný konec soutěže. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Jaromír Vodička (trenér): Důležité body v boji o záchranu zůstaly na domácím hřišti ve Svinech. V prvním poločase postupně v 11., 18. a 34. minutě svinenští hráči skórovali na 3:0 a do druhého poločasu šli se slušným gólovým náskokem. Hosté ještě chtěli zdramatizovat 2. poločas a v 65. minutě z pokutového kopu snížili na nadějných 3:1. Za tohoto stavu si vytvořili i chvilkový územní tlak z kterého ovšem už nic nezískali. Domácím se ještě po nádherných akcích naopak podařilo navýšit výhru na konečných 5:1. Výkon zápasu, s ohledem na postavení obou mužstev v tabulce, byl na solidní úrovni, a to bylo také oceněno i několika desítkami přihlížejících fanoušků.

Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán): Tak čtvrtý bůr v řadě. Oproti předchozím třem ale zápas vypadal o poznání lépe. Určitě nám pomohl návrat Dudly a Tomana po zranění. Přesto jsme o poločase prohrávali už klasicky 3-0. Je až s podivem, jak snadno dokážeme dostat gól... Nicméně jsme nic nevzdali a bojovali v druhé půli o lepší výsledek. Krev do žil nám vlila proměněná penalta po ruce. Pak jsme měli i několik dalších šancí, ty zůstaly bohužel nevyužity a v závěru jsme dostali další dvě buchty. Soupeři za námi se nám už přibližují, takže situace začíná být kritická. Teď máme další dva zápasy venku, oba jsou derby a opět nás nebude čekat nic lehkého. Zklamání ale bylo dost a budeme odhodláni s tím něco udělat!



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - O. Šafránek [-] (66. M. Kodras [-] ) , J. Valter [-] , A. Perfoll [-] , V. Brožka [-] , V. Pavel [-] , J. Kostohryz [-] , L. Tuscher [-] , P. Chromčák [-] , J. Gažák [-] (63. J. Jindra [-] ) , M. Popovič [-] (58. M. Valut [-] )

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - L. Ardó [-] , V. Matulík [-] , B. Bäuml [-] , M. Koutský [-] (46. M. Toman [-] ) , V. Dudla [-] , J. Peltán [-] , T. Dostál [-] , J. Černý [-] (80. V. Hammer [-] ) , J. Fejtek [-] (64. R. Šedivý [-] ) , M. Zayml [-]

ŽK: 28. J. Černý , 84. B. Bäuml .
Hráči zápasu: L. Tuscher .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PÁNEK Milan - MUZIKA Filip, NIKODEM Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Trhové Sviny jsou jako na houpačce, i když kdo v téhle soutěži není, ale doma si vítězství pohlídají. 4-1