Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště nadělilo soupeři desítku


Branky


2. P. Micák , 11. T. Zeman , 19. M. Urazil , 34. Š. Štifter , 39. T. Zeman , 44. M. Tesař , 67. T. Zeman , 69. T. Zeman , 86. M. Urazil , 89. T. Zeman
22

Dolní Dvořiště přivítalo v okresním souboji Loučovice. Zápas měl favorita jasného a ten to potvrdil, když nadělil hostům deset branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým na Loučovice vlítl a po dvou minutách se trefil Patrik Micák. Druhou branku přidal o devět minut později Tadeáš Zeman. Když se v devatenácté minutě trefil i Marek Urazil bylo hotovo. Do konce poločasu přidal vstřelil branku ještě Šimon Štifter, Michael Tesař a znovu Tadeáš Zeman. Katastrofální poločas pro hosty a otázka do druhého kolik jim ještě rozjetí domácí dají na cestu. Tadeáš Zeman přidal další tři branky a jednou se trefil Marek Urazil. Zápas tak skončil 10:0 pro domácí. 

Ty za týden čeká znovu doma Boršov nad Vltavou. Loučovice jedou do Frymburka.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Nevím, ani jak zhodnotit zapas :-), ale určitě se hodnotí pozitivně. Deset je hodně. Kluci se fotbalem bavili. Bezzubé hosty jsme k ničemu nepustili. Když už tam byl nějaký náznak šance, tak to pohlídala obrana v čele s Jirkalem. Jsem rad, že jsme zapas zvládli takovým způsobem. Lidem se to muselo líbit. Nevím jak to bude se sestupama, ale byla by velká Škoda hrát v Loučkách okres. Zázemí je tam hodně krásný. My se teď musíme připravit na zápas s Boršovem. Bude to náročný. Ale věřím, že body opět zůstanou doma.

Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán): Ostuda. Jinak to říct nejde. Pro Dolňák příjemnej trénink a my jsme, jak teď po každém zápase slýcháváme z kabiny soupeře, v prdeli...



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] - T. Zeman [-] , P. Pecha [-] , M. Tesař [-] (70. M. Rubeš [-] ) , Š. Štifter [-] , M. Urazil [-] , P. Micák [-] , J. Krenauer [-] , J. Kubík [-] (46. K. Sychold [-] ) , L. Doucha [-] (73. J. Kříž [-] ) , O. Kouba [-]

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - L. Ardó [-] , V. Matulík [-] , M. Toman [-] , V. Hammer [-] , B. Bäuml [-] , M. Koutský [-] , V. Dudla [-] , J. Peltán [-] (46. J. Matulík [-] ) , J. Fejtek [-] , M. Zayml [-] (29. J. Beran [-] )

ŽK: 31. J. Kubík - 34. V. Matulík , 42. M. Koutský .
Hráči zápasu: O. Kouba , T. Zeman , P. Micák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - HOŠEK Jan, JANDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Dolňák má ambice. Poslední zápas s námi mu vyšel výsledkově, ale po herní stránce nebyl spokojen ani trenér, o hráčích se asi bavit nebudeme. Domácí budou chtít odehrát kvalitní zápas a zastřílet si. Nevím, co by se muselo stát, aby Loučky vyhrály.

Tip experta: výhra domácích

Minulý zápas se nám herně moc nepovedl. Loucovice se taky perou o setrvání . Nebude to jednoduchý,ale věřím,že kluci budou namlsaní, zápas si užijou A nenechají nic náhodě. Tady nic jiného než vítězství nepřichází v úvahu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dolňák doma neprohrává a zde nebude vyjímka.