0:9
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2022 18:00

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tachov si v Kaznějově otevřel novou střelnici, krůček chyběl k desítce


Branky


16. J. Viterna , 19. P. Sláma , 28. L. Hudec (p.) , 42. P. Kořínek , 58. P. Sláma , 62. P. Sláma , 66. L. Hudec , 81. J. Fišer , 83. L. Hudec
18

Tachov si jde cílevědomě za svým a dalším, kdo musel utržit jeho sílu byl Kaznějov. Rozdíl ve skóre byl ale tak obrovský, že úplně neodpovídá postavení domácího týmu v tabulce. Jenže když jsou tachované při chuti, málokdy je něco zastaví. Jak viděl utkání vedoucí mužstva hostů?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodního hvizdu jsme měli míč na kopačkách, domácí v podstatě bránili od půlky a do ničeho vážnějšího se nepouštěli. Již v 6. minutě po souhře P. Kořínka a Hudce mířil nad branku Mráz. V 16. minutě se již udeřilo – na roh Hudce si naběhl kapitán Viterna a vedli jsme.

 

Vzápětí už to bylo o dvě branky, když Sláma ustál souboj a přesnou střelou k tyči potvrdil, že mu přesun na hrot útoku sedí – 0:2. Hráli jsme aktivně, útočili po obou stranách, domácí měli problémy s naším pohybem a presinkem. Právě po úspěšném napadání byl na rohu vápna sražen Nieves a Hudec se z penalty nemýlil – 0:3. Ještě před půlí jsme přidali čtvrtý úspěch, když se po souhře Hudce se Slámou vyplatil důraz P. Kořínkovi – 0:4.

 

Ani po přestávce se obraz hry nezměnil, i když domácí zahrozili jedním, dvěma útoky, to hlavní se odehrávalo před jejich brankou. Ve velké šanci P. Kořínek hledal Slámu, který se ještě neprosadil. Jeho chvíle však přišly v 58. a 62. minutě, kdy zkompletoval hattrick a bylo definitivně rozhodnuto.

 

 

Domácím došly síly, jelikož naši kluci měli chuť, dobývaní branky Kaznějova neustávalo. Na levé straně se uvolnil Nieves a Hudec jeho skvělou práci dokončil – 0:7. Trenér Pták poslal do hry dravé mládí a deset minut před koncem to přišlo. Po další skvělé akci s chutí hrajícího P. Kořínka se prosadil Fišer a vstřelil tak náš stý gól v sezóně!

 

Za dvě minuty se potřetí prosadil Hudec a další hattrick byl na světě. Mohli jsme dát i desátou branku, ale proti Slámovi s Fišerem začaroval brankář Valeš a stejný hráč pak zabránil střele Šuranského, slavícího 34. narozeniny.

 

Zdroj: FK Tachov



Ohlasy k zápasu



FK Tachov
Jaroslav Pták, trenér: Za krásného počasí jsme na hřišti respektovaného soupeře začali také krásně. Domácí se soustředili na obranu a rychlé protiútoky, které naše obrana, vedená kapitánem Viternou vždy bezpečně eliminovala. My jsme naopak neustále útočili, dařily se nám kombinace po obou stranách hřiště a stříleli jsme branky. Byli jsme výrazně rychlejší a pohyblivější, neustále jsme byli na míči a proto jsme celý první poločas dominovali. Také druhý poločas se nesl v podobném duchu, hráli jsme s velkou chutí a tak skóre stále narůstalo. Domácím postupně odcházela kondice a to se postupně projevovalo čím dál více. My jsme k tomuto zápasu nastoupili s respektem k soupeři, ale velmi koncentrovaní a motivovaní. Pro nás to byl velmi důležitý zápas a já musím všechny hráče pochválit za to, jak k tomu přistoupili. Bez obav, se sebevědomím a velkou chutí. Byla radost se naší hru dívat. Na adresu domácích - děkuji jim za to, že hráli slušně, protože přestože byli určitě frustrovaní z průběhu zápasu, přesto hráli fér a korektně. Nyní se již naše myšlenky upínají k pátečnímu zápasu s vedoucím týmem soutěže, plzeňský Petřín "B" bude na svém hřišti velmi těžkým soupeřem.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
T. Valeš [-] - M. Polívka [-] (46. V. Vašíček [-] ) , M. Tichý [-] (63. D. Vinkler [-] ) , J. Hyneš [-] (72. M. Fedorco [-] ) , J. Vondráček [-] , O. Běhounek [-] (63. J. Beránek [-] ) , J. Vondráček [-] , J. Kiss [-] , J. Valenta [-] , D. Pojer [-] , M. Vondráček [-]

FK Tachov
P. Landrgott [-] - J. Šroub [-] (63. A. Kořínek [-] ) , P. Sláma [-] , G. Nieves [-] (66. J. Fišer [-] ) , L. Hudec [-] , P. Kořínek [-] , J. Šuranský [-] , J. Viterna [-] , T. Habart [-] , V. Mráz [-] (66. T. Roháč [-] ) , R. Umanskyi [-]

ŽK: 37. M. Tichý .
Hráči zápasu: L. Hudec , P. Kořínek , P. Sláma .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Říha Zdeněk - BOGDAN Gabriel, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Jan Žiak
Tip experta: výhra hostů

Zde to vypadá na zajímavý zápas. Kaznějov hraje důrazný fotbal, ale myslím si, že borci z Tachova potvrdí formu. Těsná výhra hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích