2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice připravily Kravaře o neporazitelnost


Branky


19

Kravaře hledají na úvod jara ztracenou formu z povedené podzimní krasojízdy. Ani v nedělním utkání na hřišti v Kozmicích nepředvedly to, co se od nich jakožto vedoucího týmu očekává a poprvé v sezóně padly. Kozmice naopak ukázaly, jak vypadá lekce z produktivity.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půlhodina příliš fotbalové krásy nepobrala. První rozruch přinesla střela hostujícího Těžkého, s kterou si ovšem brankář Černý poradil. Na druhé straně se zaskvěl gólman Kurka, když vytěsnil na roh nebezpečný projektil Felgenträgera. Poté se zase přihlásili ke slovu hosté, ale Heger nedokázal nadvakrát procedit míč za Černého. Obdobně narazil i Baranek, kterého pro změnu zablokovala obrana. A tak udeřilo na druhé straně. Hostující bek Bitomský špatně vypočítal odskok balónu a nechal se snadno přeskočit Kaniou, jenž z následného úniku otevřel skóre zápasu – 1:0. Neuběhlo ani pět minut a domácí své vedení navýšili. Po rohovém kopu Mlýnka neuhlídali hosté Urbančíka, jenž pohotovou hlavičkou rozvlnil síť podruhé – 2:0.

 

Ani druhý poločas nebyl ze strany Kravař nijak oslnivý. Je sice pravdou, že měly více ze hry a tlačily, ale finální fáze byla jalová. Největší šancí na snížení byl přímý kop Barcala zkraje druhé půle, ale domácí obranný val odolal. Za zmínku pak stála ještě dalekonosná střela Těžkého, která prolétla těsně kolem tyče, ale tím byl výčet kravařských šancí vyčerpán. Domácí pak mohli v závěru pojistit vedení po brejku Felgenträgera, ale skóre se už neměnilo.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér): "Celé dva týdny jsme se na Kravaře speciálně připravovali. A to, co jsme si před zápasem řekli, to dnes celé mužstvo do posledního puntíku splnilo. Chtěl bych proto hráčům poděkovat za dnešní kolektivní výkon, který byl po zásluze odměněn třemi body."

Městský FK Kravaře
Karel Štěpán (trenér): „Jeli jsme si do Kozmic pro tři body. Ale našimi hrubkami jsme soupeři darovali dva laciné góly a bylo po zápase. V druhém poločase jsme do soupeře tlačili, ale nic z toho nebylo. Neuměli jsme si vypracovat žádné větší šance, protože Kozmice v druhé půli už vyloženě bránili v osmi lidech. Chvílemi jsme hráli i dost nedisciplinovaně a často faulovali. Dnes to nebylo povedené utkání z naší strany.“



Sestavy


TJ Sokol Kozmice
D. Černý [-] - Š. Kania [-] (84. M. Volný [-] ) , A. Felgenträger [-] , A. Herák [-] , A. Babušík [-] (30. M. Vošvrda [-] ) , L. Kalous [-] , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , M. Remeš [-] (78. J. Janík [-] ) , O. Urbančik [-] , L. Lesniak [-]

Městský FK Kravaře
D. Kurka [-] - L. Benna [-] (46. E. Peterek [-] ) , R. Baranek [-] , V. Těžký [-] , L. Kupka [-] , P. Ferenz [-] , J. Heger [-] (71. J. Ohřál [-] ) , V. Tomíček [-] , T. Seibert [-] (71. F. Baránek [-] ) , O. Bitomský [-] (79. P. Kupka [-] ) , J. Barcal [-]

Počet diváků: 260. Rozhodčí: SMETANA Patrik - RAŽNÝ Jan, LEŠKO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jiří Lusar

Expert: Jaroslav Samson
Tip experta: výhra hostů

Kravaře jsem viděl hrát při prvním utkání ve Štěpánkovicích a upřímně mě jejich výkon moc nepřesvědčil. Přesto nemusíme polemizovat, že mají na I.A třídu hodně kvalitní kádr, který by měl Kozmice porazit. Tipuju výhru Kravař.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů