Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Mosty přenechaly všechny body i Interu


Branky


16

Do Mostů, kde týmy těží body snadno jako havíři na Karvinsku v nejlepších dobách přijel petrovický Internacionál. Tým, který ještě před jarní částí držel krok s nejlepšími si rozhodně hodlal po nepovedeném startu do jarní části zlepšit renomé a vyfárat si další tři "povinné" body do tabulky. Inter dorazil do Mostů opravdu notně oslaben a do základní sestavy se i proto vešel například jeden z trenérů - Wodecki.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na rychlý gól domácí ještě alespoň odpověděli

Internacionál odjížděl do Mostů s osmi volnými místy na sedadlech v autobusu. Sedadla nechal volné Patrik Mrózek, Jaroslav Martikán, Marek Brzóska, Marka Kačinského, ostrostřelce, který stále na jaře mlčí - Petr Horák a defenzivní pilíře Ondřej Klaban s Dominikem Stemonen. Vše hráči, kteří by potencionálně mohli naskočit do základní jedenáctky. Do sestavy se tedy přes osm absencí dostal i jeden z trenérů - Wodecki.

Mosty naopak nastoupily v klasické sestavě, kdy se do brány postavil opět Kotek, který tedy nahradil zraněného dlouhána Jopka. Sestava domácích jinak byla víceméně beze změn. 

 

Domácí celek byl od prvopočátku pod enormním tlakem, který Inter korunoval rychlou vedoucí brankou. Už ve 4.minutě se prosadil Daniel Šťastný po rohovém kopu. Hosté byli nadále aktivní, střeleckými pokusy se uvedli v rychlém sledu za sebou Konderla, Chmelař Denis, Czyž, Szkuta a v neposlední řadě opět Šťastný. Kotka držela nejen branková konstrukce, ale i občas dávka štěstí.

V 17.minutě přišel blesk z čistého nebe, když domácí Jan Gazur podle asistenta na pomezí nestál v ofsajdu a k překvapení všech obránců Interu a postupoval sám na Patrika Chmelaře. Toho obstřelil a padesátka domácích skalních fanoušků si konečně zajásala gól - 1:1. Radost domácí tribuně, netrvala dlouho. O pouhé 4 minuty později jí zchladil Denis Chmelař, který v pádu zakončil spolupráci kreativního dua Wodecki - Sznapka a zvýšil na 1:2.

 

Na další gólový příděl si přihlížejicí museli počkat do 35.minuty, kdy byl odpískán přímý volný kop po faulu na Davida Pavlicu. Hostující exekuci provedl Szkuta náramně 1:3.

Hráči hostí v tlaku nějak nepolevili a na domácí dále tlačili a dostávali se dalších šancí, jednu z nich měl Konderla, který se z otočky na hranici vápna prezentoval skvělou, tvrdou ránou na Kotka, který však jeho pokus vyrazil. Hráči Mostů, se i tak nevzdávali a snažili se na branku hostí utočit, jenže proti byla, skvěle hrající obrana, a také brankář hostů Patrik Chmelař, který měl i dobře postavené tyče. Do poločasu se pak nic výraznějšího nedělo a stav se taky nezměnil.  

Hattrick Czyže

Pokud diváky gólově první polovina zápasu nenudila, tak ta druhá musela obzvláště bavit. Hlavně příznivce petrovického Interu, který si otevřel střelnici. Hattrickem se zaskvěl kapitán Czyž. Ale pojďme popořadě.

Do rozloženého celku Mostů zasadil další tvrdý úder právě, již zmíněný Petr Czyž, který využil centru od Fice 1:4. Psala se 50.minuta duelu. Tato branka měla ještě dohru v podobě žluté karty pro domácího gólmana Kotka, jenž hostujícího kapitána při zakončení podrazil. Czyž dal o šest minut zavzpomínat na podzimní část, ve které byl Inter jasně nejofenzivnějším celkem soutěže a pas Denise Chmelaře zakončil bezchybně - 1:5.

 

V 60.minutě odstoupil Konderla, který toho měl plné kecky a nahradil jej Zarzycki, který se podíval na hřiště po roce. V 70.minutě si poranil stehenní sval,a jak to bývá ve výkonnostním fotbale, když chybí pár hráčů, tak na střídání zbyl už jen brankář Radim Madecký, který zraněného trenéra vystřídal do pole. V 73.minutě se Madecký stal dalším hrdinou svého celku. Střídající Zarzycki mu naservíroval míč za obranu a hrající brankář si zkušeně vychutnal bezmocného Kotka - 1:6. Demolice Mostů u Jablunkova pokračovala o 4.minuty později, kdy poslední dynamit do brány Kotka vhodil Petr Czyž a uzavřel gólový účet na 1:7, když využil aktivity střídajících hráčů Zarzyckiho s Madeckým.



Ohlasy k zápasu



TJ Internacionál Petrovice
Denis Chmelař: Odjížděli jsme do Mostů bez 8 hráčů, kteří jsou zmiňováni výše. V tomto zápase jsme se už potřebovali, střelecky i bodově prosadit po prvních dvou odehraných kolech, které jsme zpackali a ztratili kontakt se špičkou tabulky. I když jsme zajížděli na hřiště posledního celku naší soutěže a nechtěli jsme nechat nic náhodě a do zápasu jsme šli s pokorou a chutí, chtít naplno bodovat a střelecky se konečně prosadit, což se nám i povedlo. Tyhle body bereme všemi deseti. Teď nás v příštím víkendu bude čekat celek Hnojníku, který je za námi o pár bodů, a kterému se budeme chtít bodově vzdálit



Sestavy


TJ Sokol Mosty u Jablunkova
J. Kotek [-] - I. Lýsek [-] , O. Jochymek [-] , J. Gazur [-] (70. A. Puczok [-] ) , M. Turek [-] - P. Šafařík [-] , D. Frola [-] , L. Bednár [-] , F. Malik [-] (70. F. Žídek [-] ) , M. Samiec [-] (79. Š. Nieslanik [-] ) - P. Kufa [-] -

TJ Internacionál Petrovice
P. Chmelař [-] - J. Wodecki [-] (70. R. Madecký [-] ) , P. Lukosz [-] , P. Fic [-] , J. Sznapka [-] - D. Chmelař [-] , D. Štastný [-] , R. Szkuta [-] - D. Pavlica [-] , P. Czyž [-] , M. Konderla [-] (60. J. Zarzycki [-] ) -

ŽK: 26. F. Malik , 50. J. Kotek , 55. O. Jochymek - 55. R. Szkuta .
Místo: Mosty u Jablunkova. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Tomai Martin  - BABOŠ Jozef, PÍSEČNÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Mosty zatím jsou bez bodu, a zůstane tomu tak i po zápase s Interem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů