3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Suchá dále vítězí, neporazila je ani Vendryně


Branky


15

Fotbalisté Horní Suché přivítali ve šlágru kola hráče Vendryně. Hornosusští neinkasovali doposud už 16 zápasů v řadě. Ano, jejich šňůra po sobě jdoucích utkání, kdy nepoznali hořkost inkasované branky nyní stojí na minutě číslo 1440! S kouzlem brankářského dua Lincer - Herdzina si neporadili ani střelci z Vendryně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úder v úvodních vteřinách

Trenéru Martynkovi před utkáním v Horní Suché dělaly starosti absence kapitána Pilcha a opora zadních řad Benjamin Hulboj. To domácí trenérský tandem Bebenek - Menoušek naopak počítal se všemi oporami včetně vytáhlého stopera Pietrasze, lídra týmu Janovského či agilního útočníka Stuchlíka.

Hned v první minutě poslal Sušany do vedení Stuchlík, který se dostal za obranu hostí a hezkým lobem překonal brankáře Kolarczyka – 1:0. O minutu na to mohlo být srovnáno, ale se střelou po odraženém míči si Lincer dokázal poradit. Oba týmy nadále předváděly pohledný kombinační fotbal, který musel přítomné diváky bavit. Ve 12. minutě se do zajímavé pozice dostal Pastušek, ale jeho střelu zblokovala obrana hostů na roh. Skóre se měnilo ve 21. minutě, když střelu Janovského vyrazil brankář Kolarzcyk pouze ke Kuxovi a ten už měl snadnou práci – 2:0. Do konce poločasu měly oba týmu ještě další náznaky šancí, ale skóre se už neměnilo a tak šli Sušani do kabiny s dvougólovým polštářem.

Horní Suchá pojistila výsledek

Dvě velké šance na třetí gól měli v úvodu druhého poločasu po sobě Stuchlík s Pietraszem, kteří z podobné pozice na hranici malého vápna přestřelili. Navýšit na 3:0 se následně povedlo po pěkné akci Janovského a Pastuška střídajícímu Novému, který dokázal na brankové čáře dotlačit míč do brány i s obráncem a definitivně tak uklidnil domácí tým. Do konce zápasu si už Sušani dokázali své vedení pohlídat a upevnili tak své postavení v tabulce.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Vendryně
Lukáš Martynek - trenér: Na zápas se Suchou jsme se těšili, je to pro nás porovnání sil s kvalitním soupeřem, který si jde pro postup. Chtěli jsme hlavně předvést dobrý výkon, ať můžeme odjet se vztyčenou hlavou, hned v první minutě jsme ale prohrávali, to změnilo a narušilo veškeré plány. V průběhu zápasu jsme se do pár šancí dostali, ale abych byl upřímný, nebyly to moc nebezpečné možnosti, naopak Suchá mohla ještě jeden, dva góly přidat, podržel nás golman Kolarczyk. Domácí ale odehráli skvělý zápas a zaslouženě jsou tam, kde jsou a přeju jim, ať jim ten postup vyjde! Pro nás je to zase motivace směrem dopředu, víme, co musíme zlepšit. Zápas každopádně pro oko diváka solidní, hezké kombinace, šance.



Sestavy


Sportovní klub Horní Suchá
T. Lincer [-] - J. Janovský [-] , F. Kux [-] (67. T. Nový [-] ) , A. Stuchlík [-] (88. F. Kulich [-] ) , J. Pietrasz [-] , T. Wojtyna [-] , D. Pastušek [-] , J. Lukáš [-] (26. S. Ryt [-] ) , A. Ševčík [-] , M. Urbaník [-] , R. Kubját [-]

TJ Vendryně
T. Kolarczyk [-] - F. Lukosz [-] , D. Szymczyk [-] (22. R. Ťupa [-] ) , Z. Walek [-] (70. D. Neuman [-] ) , B. Klus [-] (77. R. Sikora [-] ) , M. Teofil [-] , M. Hulboj [-] , R. Pliska [-] , J. Szarzec [-] , J. Wawreczka [-] , M. Safak [-]

ŽK: 15. J. Lukáš , 77. T. Nový - 47. J. Szarzec , 64. B. Klus .
Místo: Horní Suchá. Počet diváků: 120. Rozhodčí: CHMIEL Marek - BEDNÁŘ Marcel, BORÁŇ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

21. 5. 2022 06:32
Remiza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Hradil

Expert: Petr Mroviec
Tip experta: výhra domácích

Kvalitní utkání týmů ze špice tabulky dopadne vítězně pro tým Horní Suché,
který prodlouží svou vítěznou sérii a obhájí svou pozici v tabulce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích