Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Internacionál přerušil sérii Bašky bez porážky


Branky


16

Na hřiště petrovického Internacionálu přijížděl Sokol Baška. Celek vedený trenérem Ručkou zažívá v poslední době povedené období, kdy hlavně při vítězstvích s Loko.Petrovice "B" nebo Hnojníkem udělal důležité body a na horkou petrovickou půdu jel pokusit se prodloužit sérii vítězství na 3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Trenéři domácích Wodecki a Hanus se museli před utkáním s Baškou vypořádat s absencí hned 7 hráčů. Soupis hráčů, kteří na utkání nemohli dorazit čítal taková jména jako Patrik Mrózek (zranění), práce zase nedovolila se zúčastnit Radimu Szkutovi, Radimu Madeckému, Marku Kačinskému, Petru Horákovi. David Pavlica byl rovněž zraněn a v bráně nemohl stát Patrik Chmelař, který pyká za karty. Trenéři Wodecki a Hanus tedy sáhli do kádru dorostu a dali příležitost okusit kouzlo 1.B třídy mladému Patriku Pavlicovi, který odehrál první poločas. Z kvalitního dorostu bylo co vybírat a na lavičce seděli i mladí talentovaní Filip Krotki a Dominik Herman.

Hosté se museli pro toto utkání vypořádat s absencí svého kapitána Jiřího Školy, který je stále na seznamu marodů. Nicméně v základní sestavě nechyběli hrdinové z utkání s Hnojníkem, a to Dobiáš s Pavlikem, kteří se v daném utkání shodně prosadili dvakrát.

 

Úvodní dějství bylo víceméně spíše v režii domácího celku, který lépe pracoval na míči a tím, že na domácím pažitu znal doslova každy metr, dařilo se mu o poznání lépe kombinovat. Nicméně Baška ačkoli se do ofenzivy prakticky neprosadila, tak poctivě bránili a "ukopali" poločasovou plichtu 0:0.

Inter zbořil bašeckou hráz

Do druhé půle se z kabin už nevrátil za domácí mladý Patrik Pavlica, který přenechal místo na hřišti o mnoho zkušenějšímu, Petru Lukoszovi. Hosté v poločase stáhli Jakuba Pavlika, jehož vystřídal Lukáš Sloboda.

Obraz hry se příliš nezměnil, co se ale měnilo byla schopnost domácích dotahovat finální fázi před Kimlovou bránou. Petr Czyž si v 50.minutě pohrál s obranou Bašky tak, že mu míč vypíchl až poslední bránící hráč, jenže tak nešikovně, že míč doputoval k Denisi Chmelařovi, jenž míč poslal z hranice šestnáctky za brankáře Kimlu 1:0. Domácí vedení nabudilo a Bašce přitápěli pod kotlem. V 57.minutě si míč vyměnil Martikán se Šťastným a druhý jmenovaný si lobovaný centr našel za beky Bašky a skóroval. Svou brankou téměř po měsíční odmlce dal výsledku aktuální podobu 2:0. 

V 63.minutě dostaly plány hostů další ránu. Michal Lys zřejmě zapomněl, že má už jednu žlutou když fauloval domácího Fice a viděl druhou žlutou, a následně červenou kartu. Bašku tedy čekalo zhruba 25 minut hry o desíti. 

Inter se automaticky dostal do dalčích šancí, jmenovitě tedy Petr Czyž, Denis Chmelař, Jaroslav Martikán, Marek Brzóska, ale bohužel pro domácí tyhle situace k brankám nevedly.

Až v 66.minutě se skóre měnilo. Stoper Brzóska si udělal výlet na polovinu hostů, kde jej kolmicí našel Denis Chmelař a domácí stoper se ocitl tváří v tvář Kimlovi. Brzóska si v těchto situacích ví rady a zvýšil na 3:0.

Na konci utkání si alespoň čestného úspěchu dočkali i hráči z Bašky, když Dobiáš využil nedohodnutí obrany domácích a upravil na 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Internacionál Petrovice
Petr Czyž: Na domácím hřišti jsme přivítali hráče Bašky. Doma jsme šli s jasným cílem získat tři body po nevydařeném zápase s Věřňovicemi. Nakonec nám pomohlo vyloučení hostujícího hráče a převzali jsme ještě větší dominanci na hřišti. Doufáme že v příštím utkání předvedeme skvělý výkon a přivezeme další tři body do tabulky ze Sedliště.




Sestavy


TJ Internacionál Petrovice
D. Stemon [-] - P. Czyž [-] (76. J. Sznapka [-] ) , J. Martikán [-] , P. Pavlica [-] (46. P. Lukosz [-] ) , D. Chmelař [-] - R. Dvořák [-] (55. D. Herman [-] ) , D. Štastný [-] , O. Klaban [-] - M. Konderla [-] (76. N. Ferenz [-] ) , M. Brzóska [-] , P. Fic [-] -

TJ Sokol Baška
F. Kimla [-] - P. Mroviec [-] (68. P. Szalbot [-] ) , M. Křenek [-] , T. Horňák [-] , R. Kocúr [-] - T. Podžorný [-] , M. Dobiáš [-] , D. Fišer [-] (60. P. Třeštík [-] ) , J. Pavlik [-] (46. L. Sloboda [-] ) , M. Lys [-] - D. Baran [-] -

ŽK: 41. O. Klaban , 47. D. Chmelař , 69. M. Konderla , 72. D. Štastný - 33. M. Lys . ČK: 63. M. Lys .
Místo: Petrovice u Karviné. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Baška vyhrála dva poslední zápasy, ale Petrovice doma neporazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích