D. Blaha 15.
R. Staroba 18. (p.)
D. Laga 31.
3:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr Okresního přeboru na Uherskohradišťsku byl soubojem o čelo tabulky


Branky


15. D. Blaha , 18. R. Staroba (p.) , 31. D. Laga - 41. M. Vystrčil
0

Ještě než začal šlágr Okresního přeboru Jarošov – Drslavice, byl na hřiště pozván dlouholetý funkcionář Slavoje Jarošov Ladislav Smolík, který oslavil své 70. narozeniny. Po této ceremonii už mohl dlouho očekávaný souboj začít.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky v prvním poločase určily ráz utkání

Od 1. minuty diktoval tempo domácí tým a kombinoval převážně na půlce hostů. První šanci měl Pavel Kováč, který ale v dobré příležitosti minul míč. Jarošov si poté vypracoval další šance a v 15. minutě už to bylo 1:0. Na centrovaný míč si za obranu naběhl David Blaha a chytře poslal domácí tým do vedení. Jarošov i po vstřelené brance předváděl dobrý fotbal a v 18. minutě už to bylo 2:0. Marek Omelka byl u míče dříve a hostující hráč musel v pokutovém území faulovat. K exekuci se postavil nejlepší střelec Okresního přeboru Radim Staroba a brankáři Hrochovi nedal šanci. V prvním poločase bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Po půlhodině už to bylo 3:0. Jan Šipka pomotal dva obránce a přihrál pod sebe na Denise Lagu, který zavěsil pod břevno. Do poločasu padla ještě jedna branka. Domácí propadli ve středu hřiště a Martin Vysrtčil prošel obranou jako nůž máslem a ve 41. minutě dal hostům naději do druhého poločasu.

Ani standardní situace hostím nepomohli

Druhý poločas byl mnohem vyrovnanější a lépe do něj vstoupili hostující hráči, kteří si začali vytvářet více šancí. Zejména ze standardních situací hosté hrozili. Obrana domácích ale fungovala výborně a všechny tyto situace dobře vyřešila. Oba týmy měly slušné šance na skórování, ale do konce zápasu už branka nepadla a Jarošov vyhrál 3:1 a osamostatnil se na čele Okresního přeboru právě před Drslavicemi. Utkání přihlížela slušná návštěva v počtu 210 diváků, kteří viděli dobrý fotbal s dobrým koncem pro domácí



Sestavy


TJ Slavoj Jarošov
M. Gajarský [-] - M. Omelka [-] , P. Bobčík [-] , Z. Krejčiřík [-] , M. Jančík [-] - M. Omelka [-] , R. Staroba [-] (78. L. Kolečkář [-] ) , D. Laga [-] (89. R. Sedláček [-] ) , D. Blaha [-] (70. L. Pitr [-] ) - J. Šipka [-] (84. D. Jelínek [-] ) , P. Kováč [-] (68. L. Kamočai [-] )

TJ Drslavice
M. Hroch [-] - T. Kňazeje [-] , M. Vystrčil [-] , J. Machálek [-] , R. Máčala [-] (75. L. Pijáček [-] ) , M. Orlovský [-] , T. Vidrman [-] (46. R. Mikulinec [-] ) , I. Machálek [-] , M. Šrámek [-] , V. Hroch [-] , M. Zemánek [-]

ŽK: 63. R. Staroba - 21. T. Kňazeje , 83. R. Mikulinec .
Hráči zápasu: M. Jančík - M. Vystrčil .
Místo: Jarošov. Počet diváků: 210. Rozhodčí: Kubíček Michal - SMETKA Jaroslav (N), JAVOR Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.