1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté se vezou na vítězné šňůře. Z Korytné vezou další tři body


Branky


0

Vedoucí celek základní třídy přijel do Korytné. Favorita utkání určila tabulka, ve které jsou oba týmy na opačných pólech tabulky. Zatímco domácí se krčí na posledním místě, tým z Vlčnova opanoval nejvyšší příčku a v Korytné tuto svou roli potvrdil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas režírovali hosté

První poločas byl v jasné režii hostujícího celku, kdy po slibných příležitostí dokázal vstřelit branku ve dvacáté deváté minutě střelou Tomáše Koníčka, jenž napřáhl z hranice vápna a "alá" Rosický šajtlí uklidil míč k tyči 0:1. Domácí se dostali za celý první poločas jen jednou do vážnější situace a to na konci prvího poločasu, přesněji řečeno ve čtyřicáté první minutě a ta hned skončila brankou. Bronislav Flasar se opřel do míče z pětadvaceti metrů a nechytatelnou střelou vstřelil vyrovnávající branku - 1:1 Hosté ihned zareagovali náporem a za dvě minuty šli opět do vedení, kdy si střelu Dušana Machaly domácí srazili sami do branky 1:2. Pro domácí to byla rána do vazu, jelikož to byl tzv. gól do kabin.

Ani veliký tlak domácích nesebral body hostům

Druhý poločas byl celou dobu o velikém tlaku domácích hráčů, jenž si místý vytvořili až drtivý tlak, kdy dokonce nepouštěli hosty z vlastního vápna. Bohužel jejich útoky byli vcelku monotónní poněvadž vše řešili dlouhými míči, které skvěle fungující hostující obrana odvracela do bezpečí, je pravdou, že občas měli hodně štěstí. Velikým pozitivem byl hostující brankář Křapa, který měl svůj den a pochytal všechny vyložené šance domácích útočníků. A tak utkání skončilo vítězstvím hostí, i když za druhý poločas si to nezasloužili.



Ohlasy k zápasu



TJ Vlčnov B
Petr Kašpařík - trenér Vlčnova: První poločas jasně pro nás, škoda, že jsme nepřidali víc branek. Ve druhém poločase jsme se bránili, což bylo hlavně způsobeno hlavním rozhodčím, který nepískal to, co pískat měl. Ale jsem rád, že kluci se semkli a skvěle to ubránili.



Sestavy


TJ Korytná
J. Růžička [-] - J. Matucha [-] , D. Kejkrt [-] , P. Lekeš [-] , O. Navláčil [-] - L. Janča [-] (75. J. Vacula [-] ) , B. Flasar [-] , L. Popelka [-] , M. Zetka [-] , S. Supák [-] - M. Husták [-] -

TJ Vlčnov B
M. Křapa [-] - A. Hradílek [-] (60. J. Knotek [-] ) , D. Machala [-] , K. Šabršula [-] (85. P. Kašpařík [-] ) , J. Flasar [-] (77. R. Polanský [-] ) , T. Koníček [-] (65. V. Truxa [-] ) , J. Tomala [-] , P. Zemek [-] (55. M. Minařík [-] ) , R. Kužela [-] , P. Kašpařík [-] , L. Křapa [-]

ŽK: 1. O. Navláčil .
Hráči zápasu: T. Koníček , D. Machala .
Místo: Korytná. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Přerovský Josef - FLASAR Josef (N), ROHLÍK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku