2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:00

10.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždírec si poradil s Břeclaví


Branky


8

Ždírecký Tatran využil domácí prostředí a porazil rozjetou Břeclav.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Úvod utkání patřil domácím, kteří po krásné kombinační akci otevřeli skóre zápasu už ve 3. minutě - 1:0. Hra se postupem času vyrovnala, náznaky šancí se střídaly na obou stranách. Větší šance si vytvořili spíše břeclavští fotbalisté. Nejprve se k centru ze strany dostal Kristoň, který našel ve vápně Opinu, střela však skončila mimo tři tyče. Poté se ke střele z voleje dostal Trčka, jeho bombu z třiceti metrů domácí brankář vyrazil. Poslední větší šanci měl na kopačkách Kovařík, který se protlačil ke střele, brankář na dvakrát jeho pokus zlikvidoval. 

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas přešla Břeclav do ofenzivnějšího rozestavení a zatlačila domácí na jejich půlku, většina akcí však končila před pokutovým územím soupeře. Po centru Mikáče do pokutového území byli břeclavští blízko k vyrovnaní, z bezprostřední blízkosti Hloch pouze nastřelil domácího brankáře, ten tak držel svůj tým neustále ve vedení. V 76. minutě po rohovém kopu prosadil Pavlas a poslal Ždírec do vedení o 2 branky - 2:0. V poslední “desetiminutovce” si Břeclav vypracovala jen jedinou šanci, po centru Kristoňe nastřelil z voleje Skočovský pouze břevno, a tak se museli břeclavští smířit s porážkou 2:0.



Ohlasy k zápasu


TATRAN Ždírec nad Doubravou
Michal Votava (trenér): Věděli jsme, že hostům nesmíme dát nic zadarmo, protože chyby tvrdě trestají. Po třiceti minutách se hosté zvedli a až do konce byli lepší, ale gól nedali. Po druhé brance jsme si to už pohlídali.




Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou
D. Gregovský [-] - M. Vopršal [-] - J. Málek [-] , P. Pátek [-] (74. O. Pavlas [-] ) , J. Šrámek [-] , J. Novotný [-] , J. Fikar [-] , M. Koutný [-] (61. L. Mrázek [-] ) , J. Veselský [-] , L. Netolický [-] (61. P. Novotný [-] ) , D. Pelikán [-]

MSK Břeclav
D. Fibingr [-] - T. Trčka [-] (65. M. Skočovský [-] ) , T. Vocílka [-] (46. M. Mikáč [-] ) , J. Fiala [-] (83. Š. Sáček [-] ) , P. Musil [-] , M. Kriston [-] , M. Opina [-] , J. Hloch [-] , T. Kovařík [-] , Š. Herman [-] , M. Tesař [-] (46. C. Hynek [-] )

ŽK: 54. M. Koutný - 38. M. Tesař , 56. M. Kriston , 80. T. Kovařík , 91. J. Hloch .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: NÁPRAVNÍK Jan - JAHODA Jaroslav, TERBER Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů