5:1
(2:0)
74. M. Prášil (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 10:15

9.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jihlava porazila Bystřici


Branky


15. J. Vítek , 39. A. Savi , 81. M. Křehlík , 84. J. Vítek , 90. M. Klouček - 74. M. Prášil (p.)
8

Jihlavští vyhráli o čtyři branky díky třem gólům v závěru. Hosté hráli celý druhý poločas v deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Vstup do utkání se hostům vydařil a po přímém kopu Šmerdy nastřelil Prášil břevno. Po čtvrt hodině hry převzali iniciativu domácí a hostující až příliš hluboký blok měl s náběhy halfbeků a častou rotací středových hráčů velké poroblémy. To eskalovalo v úvodní branku, kterou si po individuální akci připsal Vítek - 1:0. Příliš pasivní pojetí v defenzivě potrestali domácí ještě v 39. minutě, kdy propadený míč na zadní tyči uklidil do sítě Savi - 2:0. Zápas výrazně ovlivnila přísná červená karta, kterou těsně před půlí viděl Tomáš Vařejka. Tomuto verdiktu se divila i domácí lavička a většina domácích hráčů. 

Domácí si vedení pohlídali

Druhé dějství tak bylo ovlivněno početní nevýhodou, se kterou se však hostující hráči důstojně poprali. Domácí měli dvě výrazné šance na rozhodnutí utkání, které však nevyužili a s narůstajícím časem se obraz hry měnil ve prospěch Bystřice. Vyšší postavení napadajících hráčů vedlo k řadě chyb na domácích kopačkách, ze kterých mohlo přijít i potrestání. To se podařilo v 74. minutě. Miloš Prášil předskočil obránce, který jej stihl uvnitř velkého čtverce pouze faulovat. Výše uvedený hráč výhodu pokutového kopu zužitkoval a snížil na 1:2. O dvě minuty později mohl Prášil podtrhnout dobrý týmový výkon vyrovnávací brankou, ale na hranici malého vápna netrefil čistě míč a ten v bráně neskončil. Deset minut do konce hosté posílili ofenzívu a stáhli hru na tři stopery, s vědomím velkého risku, který jak se později ukázalo, bohužel nevyšel. Domácí dokázali tento odvážný tah dokonale potrestat a v samotném závěru přidali tři branky - 5:1. 



Ohlasy k zápasu


FC Vysočina Jihlava B
Kamil Průša (trenér): Konečný výsledek je rozhodně lepší než naše předvedená hra. Hlavně druhá půle se nám herně moc nevydařila. Nezvládli jsme v hlavách situaci, kdy vedeme po půli 2:0 a navíc ještě hrajeme proti oslabenému soupeři. Z pokutového kopu jsme si nechali zbytečně snížit a málem jsme si ještě navíc nechali srovnat po standardní situaci. Ještě že hostující hráč netrefil míč ideálně, jinak bychom se už stěží zvedali.... V poslední desetiminutovce nám hru oživili střídající hráči a zejména Záruba byl hodně vidět. Díky zlepšenému pohybu jsme si vytvořili čtyři příležitosti, z kterých jsme třikrát vstřelili branku. Mrzí mě, že jsme nenavázali na středeční povedený výkon s Tasovicemi. Z tohoto se musíme poučit! Musíme být na sebe náročnější. Nikdy nikoho nesmíme šetřit a polevit v pohybu a v nasazení!

SK Bystřice nad Pernštejnem
SK Bystřice nad Pernštejnem (FB): Přes odpracovaných výkon, odvahu s nepříznivým stavem něco udělat a nepřejícími okolnostmi si odvážíme z Jihlavy vysokou a snad i krutou porážku 1:5.



Sestavy


FC Vysočina Jihlava B
D. Leška [-] - I. Christodoulou [-] , P. Mikuška [-] , J. Jiroušek [-] (58. D. Procházka [-] ) - T. Trojan [-] (79. T. Záruba [-] ) , M. Křehlík [-] , M. Fila [-] , M. Miška [-] (58. J. Pekárek [-] ) - A. Savi [-] (79. M. Klouček [-] ) , . Araujo [-] (46. M. Lokvenc [-] ) - J. Vítek [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem
Z. Veselý [-] - F. Adamec [-] (34. A. Jiránek [-] ) , T. Vařejka [-] , M. Svoboda [-] , F. Kuldan [-] (80. P. Blaha [-] ) , J. Pačovský [-] , D. Šmerda [-] , Š. Buršík [-] (63. R. Matocha [-] ) , M. Malý [-] , T. Padrtka [-] , M. Prášil [-]

ŽK: 91. M. Křehlík - 31. M. Svoboda . ČK: 45. T. Vařejka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MACHOREK Jakub - NEJEZCHLEB Miroslav, SOUKUPOVÁ Věra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Řezáč
Tip experta: výhra domácích

Jihlava potvrdí roli favorita, výhra domácích 3:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů