J. Koch 25. (p.)
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Kaplice vyhrála na hřišti Sedlece


Branky


25. J. Koch (p.) - 64. J. Fejtek , 74. Z. Kolek
23

V podzimní derniéře zavítala kaplická rezerva do Sedlece. Postavení v tabulce favorizovalo hosty, ale poslední zápasy před přestávkou bývají vždy poněkud ošidné. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do střetnutí vstoupili o poznání aktivněji hosté, kteří si v úvodních dvaceti minutách vypracovali několik vyložených brankových příležitostí, ke své smůle je nedokázali proměnit. Mezi střelce se v několika případech mohl zapsat Daniel, a stejně se vedlo, či vlastně nevedlo o Bártovi. Díky tomu měli možnost jít do vedení domácí. Ve 24 minutě dle hlavního arbitra fauloval v šestnáctce nedovoleně brankář Spartaku Schneider a pískala se penalta. Pokutový kop dokázal ve vedoucí gól přetavit zkušený Jiří Koch a Sedlec se ujal vedení – 1:0. Přestože v dalším průběhu prvního poločasu mohly skórovat hráči obou dvou týmů, skóre zůstalo do poločasové přestávce již neměnné. Do druhého dějství šli hosté s jasným cílem. Zpřesnit koncovku a pokusit se o obrat ve vývoji skóre. Sedlečtí hájili své jednobrankové vedení do čtyřiašedesáté minuty zápasu. Z pravé strany poslal centr do vápna Daniel, k balónu se na vápně následně dostal Jan Fejtek a střelou na vzdálenější tyč dokázal překonat zkušeného brankáře Kabelku – 1:1. Od vyrovnání uběhlo deset minut a hostům se podařilo otočit skóre ve svůj prospěch. Při rychlém kontru dva na dva, Daniel našel v gólové pozici Zdeňka Kolka, který zacílil přesně a Spartak šel do veden – 1:2. Domácí se poté ve zbývajícím čase snažili o srovnání stavu, tlačili se do hostující šestnáctky, ale obrana v čele s gólmanem Schneiderem odolávala. Kapličtí naopak mohli z brejků třetím golem definitivně potvrdit zisk tří bodů, ale přečíslení nedokázali dotáhnout do zdárného konce. Utkání mohlo skončit daleko divočejším výsledkem, šance byly před oběma brankami, ale gólmani podali dobré výkony a drželi své týmy. Více gólových příležitostí měli ale přece jenom hosté, proto lze jejich výhru označit za zaslouženou.

Zaslal: Libor Granec



Sestavy


SK Sedlec
T. Kabelka [-] - I. Cibuzar [-] (65. T. Folvarský [-] ) , L. Koňarík [-] , J. Zíka [-] , J. Koch [-] , R. Hudec [-] , M. Pešek [-] , M. Rybáček [-] (65. M. Samohejl [-] ) , M. Pešek [-] , V. Kozel [-] , M. Peterka [-]

TJ Spartak Kaplice B
F. Schneider [-] - J. Fejtek [-] , D. Pál [-] , V. Aibl [-] , M. Lhotský [-] (57. I. Presniakov [-] ) , J. Doubrava [-] , F. Bárta [-] , R. Daniel [-] , T. Szojka [-] (28. D. Svoboda [-] ) , T. Vávra [-] , Z. Kolek [-] (80. A. Meita [-] )

ŽK: 33. L. Koňarík - 24. F. Schneider , 88. R. Daniel , 90. D. Pál .
Hráči zápasu: J. Koch - R. Daniel .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - GAŽÁK Jan, ŠINDELÁŘ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 20:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 12:36

Tip experta: remíza

Sedlec doma vybojuje bod.

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 12:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 12:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 12:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 10:32

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích