2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2022 10:30

11.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Překvapení v derby! Podlesí doma porazilo Milín


Branky


9

Podlesí se v poslední době nedaří a poslední výhru si připsalo naposledy 3. září. Dnes chtělo sérii nezdarů prolomit v okresním derby proti favorizovanému Milínu, a to se mu povedlo. Domácí odehráli skvělé utkání a po více než měsící si připsali tři body!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahozené šance Milína a vedení domácích

Říká se, že derby nikdy nemá favorita, statistiky před zápasem ale jasně hovořily pro hostující Milín, který do utkání vstoupil velice aktivně a po pár minutách se mohl dostat do vedení.

 

Všechny gólové příležitosti ale skončily buďto na břevně nebo na domácím brankáři, a poté promáchnutím před prázdnou brankou od milínského strikera Stanislava Gabriela.

 

Domácím se neproduktivitu hostů podařilo potrestat v 17. minutě, kdy se dostali do vedení. Po centru ze strany se trefil Jan Mezera.

 

Hosté z Milína se snažili o vyrovnání, Podlesí ale velice poctivě bránilo a všem útočným akcím a nebezpečným zakončením dokázalo odolat.

 

Domácí po zbytek prvního poločasu stihli také ještě párkrát zahrozit, a to především z brejkových situací.

 

Další branky se už ale diváci v úvodní pětačtyřicetiminutovce nedočkali, a poločasové skóre tak vyznívalo lépe pro domácí, kteří vedli 1:0.

 

Podlesí skóre navýšilo

Domácí se pochopitelně i po změně stran více soustředili na defenzivní složku hry, což se jim vyplácelo, jelikož se Milín dostával do gólových příležitostí velice těžce.

 

Zhruba po deseti minutách hry ale přeci jen mohlo být vyrovnáno. Z dobré pozice zakončoval Luboš Kunc, branku ale minul.

 

Od té doby už se hosté k žádnému vážnějšímu ohrožení domácí branky nedostali, a byli to naopak podlesští, kterým se podařilo vstřelit druhý gól zápasu. V 80. minutě zvýšil po přihrávce Bublíka na 2:0 Filip Šrajn.

 

Podlesí tak v okresním derby porazilo Milín 2:0 a po více než měsíci a půl si připsalo další vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Kovohutě Podlesí
Radim Černohorský: Utkání bylo z naší strany poctivě odmakané a odbojované, jezdili jsme tak, jak se má. Soupeř ze začátku nevyužil dvě šance, kdy nás podržel náš gólman a vzápětí Gabriel neproměnil další šance. Tohle jsme přežili a pak jsme dali gól na 1:0. Poctivě jsme bránili a nadále hrozili z brejků, tak to má být. Čekal jsem, že ve druhé půli nás soupeř přimáčkne, a že budeme pod velikým tlakem. Byl jsem však překvapený, nedostali jsme se pod tlak, který jsme čekali a myslím, že si soupeř za druhou půli nevytvořil jedinou šanci.

TJ Ligmet Milín
Miroslav Obdržal: Podlesí na nás bylo velice dobře připraveno, hrálo ze zajištěné obrany a zcela zaslouženě vyhrálo. Po zápase jsem soupeři gratuloval, jelikož si za vítězstvím šel bojovností a disciplinovaností. To, co si řekli, tak hráli a na nás to bohužel stačilo.



Sestavy


TJ Kovohutě Podlesí
J. Zykán [-] - O. Bublík [-] , M. Vohradský [-] , M. Mišun [-] , J. Mezera [-] , O. Vojtišek [-] (56. F. Šrajn [-] ) , M. Skočdopole [-] (67. M. Hanáček [-] ) , O. Drašnar [-] , M. Šlapák [-] (90. V. Valčík [-] ) , O. Valta [-] , L. Havelka [-] (46. J. Jiránek [-] )

TJ Ligmet Milín
J. Poplštein [-] - J. Kvída [-] , J. Obdržal [-] (78. O. Vrkoč [-] ) , J. Pastyrik [-] , V. Šilhavý [-] , L. Rom [-] - M. Malý [-] , M. Pohořálek [-] , L. Kunc [-] (64. M. Zákoucký [-] ) , K. Soldát [-] - S. Gabriel [-]

ŽK: 52. M. Šlapák - 86. L. Rom .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Souček Tomáš - JAROLÍMEK Roman, STEHLÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 20:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 19:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 08:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 19:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 15:39
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 23:31
Matouš Vránek

Expert: Jan Kvída
Tip experta: výhra hostů

Tady samozřejmě nemůžu napsat nic jiného. Asi určitě jsme favoritem zápasu my, ale je to takové malé derby a Podlesí nám nedá nic zadarmo. Vzhledem k jejich výsledkům se budou za každou cenu snažit urvat nějaké body, takže očekávám spíš boj, než fotbal. Věřím však, že navážeme na poslední dvě výhry a další tři body si odvezeme i z Podlesí.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 12:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 14:11

Tip: výhra hostů