1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2022 19:00

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovný výkon Vlašimi nestačil! Poříčí je stále 100%


Branky


9

Ve 4. kole středočeské 1.A třídy sk.B se velmi bojovné mladé mužstvo Vlašimi utkalo s aspirantem na postup z Poříčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivý tlak hostů

Když byste se před zápasem podívali na tabulku, určitě byste si řekli, že tento zápas musí Poříčí proti beznadějně poslední Vlašimi vyhrát s rozdílem třídy, ovšem průběh zápasu tomu vůbec nenasvědčoval.

Hned od začátku utkání Vlašim tlačila a byla vidět velká bojovnost z jejich strany. Tvořili si šance, ale bohužel pro ně je nedokázali proměnit a to je to co Vlašim trápí nejvíce. 

„Je to náš velký problém. Asi to bude také souviset s nezkušeností mužstva, náš tým je velmi mladý, ale od toho tu jsou. Aby ty zkušenosti nabrali“. Hodnotí problém s brankovou potencí trenér hostů.

A právě proměňování stálo hosty mnoho. Po několika neproměněných šancích se do protiútoku dostali domácí a zbytečným faulem zavinila obrana hostů přímý volný kop. Krásný centr do vápna si našel Azilinon a domácí se mohli radovat 1:0.

Tato branka padl těsně před poločasovou přestávkou, což bolelo Vlašim o to více. Do šaten se šli s jednogólovým mankem.

 

Nastartování domácích

Druhý poločas už domácí začali ukazovat, proč minulou sezónu hráli krajský přebor a proč patří mezi největší aspiranty na postup zpět.

Špatný začátek. Tak nějak by se dal popsat výkon hostů v prvních minutách druhé půle. Otěže zápasu převzali domácí a v klidu drželi balón. 

Poté přišel čas změn. Do hřiště přisli na straně hostů Pajk, Zvára a Pešek, ve které trenér věřil, že zvládnou se stavem utkání něco udělat. Vlašim se pomalu, ale jistě dostávala do šancí, ale bohužel pro ně žádná z nich nebyla vyloženě gólová. Připomínalo to spíše obléhání vápna z Házené.

Tento tlak opadnul a ještě ke konci druhé půle mohli domácí zvýšit vedení, ale to se díky výborně chytajícímu Šandovi nepodařilo a tak už se skóre nezměnilo.

 



Ohlasy k zápasu



FC Sellier & Bellot Vlašim B
Ladislav Janda: Musím chlapce pochválit za velmi bojovný výkon, který jsem předchozí 2 utkání postrádal a pevně věřím že budou kluci v tomhle pokračovat. Doufám, že se zlepšíme v proměňování šancí, to je náš velký problém, na kterém musíme zapracovat.



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
M. Soukup [-] - P. Tlustý [-] , P. Galuška [-] , V. Peroutka [-] , D. Pedro [-] , M. Walter [-] (54. F. Majer [-] ) , J. Jírů [-] (56. T. Síkora [-] ) , M. Azilinon [-] , A. Dumský [-] , J. Greš [-] (68. V. Balata [-] ) , J. Baštýř [-] (88. D. Rejhon [-] )

FC Sellier & Bellot Vlašim B
J. Šanda [-] - J. Žirovnický [-] , M. Lažan [-] , J. Jíra [-] , P. Novotný [-] (71. M. Zvára [-] ) , M. Blažek [-] , V. Skiba [-] (73. M. Pešek [-] ) , V. Houda [-] , P. Brabenec [-] (71. L. Pajk [-] ) , J. Šanda [-] , M. Pajk [-]

ŽK: 57. J. Jírů , 64. P. Galuška - 60. M. Pajk , 73. M. Zvára .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PIPEK Šimon - PUDIL Václav, BABÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Jan Studený
Tip experta: výhra domácích

Poříčí má na tuto soutěž nadstandardní tým.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích