1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby dopadlo nerozhodně


Branky


14

Ve šlágru 12. kola Dobřany přivítaly Chotěšov. V prvním poločase byl Chotěšov jasně lepším týmem, ale byli to domácí, kdo šel do vedení. Z ojedinělé akce vstřelil první gól zápasu Fabián. Po přestávce využili hosté herní převahu a ve 49. minutě vyrovnal Brabec. I v dalších minutách měli ke gólu blíže hosté, ale šance neproměnili. Derby dopadlo nerozhodným výsledkem 1-1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chotěšov byl lepší, ale prosadili se domácí

Chotěšov si hned v úvodu vytvořil několik zajímavých šancí, které ovšem nevyužil. Hosté hráli po zemi a domácí tým celkem snadno přehrávali. Dobřany si často počínaly nepřesně a v útočných akcích jim chyběla lepší finální fáze. I tak se ujal domácí tým vedení, když se z ojedinělé akce prosadil Fabián. Chotěšov inkasovaná branka nerozhodila a nadále hrál velmi aktivně, jeho dobrému výkonu ovšem stále chyběly góly. Na obou stranách se urputně bojovalo a diváci viděli i několik pěkných soubojů o balón. Domácí nebyli v prvním poločase lepším týmem, ale i tak se šlo do kabin za stavu 1-0 pro Dobřany. 

Hosté ihned po přestávce vyrovnali

Hosté se o přestávce ještě více nabudili a do druhé půlky se to promítlo téměř okamžitě. Ve 49. minutě Chotěšov zahrával rohový kop, po kterém si balón našel Brabec a přesným zakončením vyrovnal na 1-1. V 59. minutě se provinil nedovoleným zákrokem hostující Braun a rozhodčí ho odměnil žlutou kartou. V 76. minutě to zase s agresivitou přehnal Brabec a ani on neunikl žluté kartě. Chotěšov měl v následujících minutách ještě několik dobrých šancí, ale druhou branku už nepřidal. Derby po 90 minutách vítěze nepřineslo, a tak si týmy body rozdělily. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dobřany
Karel Kripner, asistent trenéra: Tentokrát se nám vůbec nepovedl vstup do zápasu. Celý poločas byl soupeř ve všem lepší a my jsme z ojedinělé šance vstřelili gól. Hned na začátku druhé půle soupeř vyrovnal a tento výsledek vydržel až do konce utkání. Bylo to spíše bojovné utkání, plné osobních kontaktů, ale to k derby patří.

TJ Chotěšov
Jiří Multrus, trenér: Dnes jsme zavítali na hřiště prvního týmu v naší soutěži a věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a hned v úvodu ohrozili soupeřovu bránu, bohužel gólman vždy byl na svém místě a nepodařilo se nám skórovat. Naopak z první šance soupeře po nákopu mezi beky jsme obdrželi trochu nešťastný gól. Celý tým se ale držel jasného cíle a pokynů od trenérů a za to jsme byli odměněni gólem z rohu na začátku druhého poločasu. Ve své hře jsme pokračovali až do konce utkání, bohužel jsme se ale už neprosadili. Myslím si, že druhý gól pro nás byl třešničkou a potvrdil by skvělý týmový výkon. Dnes jsem jako trenér opravdu spokojen a doufám, že na tento výkon navážeme v dalších utkáních.



Sestavy


TJ Dobřany
K. Lang [-] - J. Ebelender [-] , T. Mertl [-] , P. Smetana [-] , V. Bouček [-] - M. Hohlberger [-] , P. Hejhal [-] , P. Brabec [-] , L. Radič [-] (82. D. Mertl [-] ) - O. Havlíček [-] , M. Fabián [-] (76. J. Rajt [-] ) -

TJ Chotěšov
M. Rada [-] - P. Malý [-] , L. Calta [-] , T. Vacek [-] , P. Milička [-] (72. J. Hőnig [-] ) - P. Braun [-] (89. M. Brabec [-] ) , J. Schamberger [-] , M. Vítek [-] - J. Šiman [-] (84. P. Znášik [-] ) , J. Zahoř [-] , J. Brabec [-]

ŽK: 59. P. Braun , 76. J. Brabec .
Hráči zápasu: J. Brabec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PAUR Roman - NOVÁK František, HAVRÁNEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Václav Ryba
Tip experta: výhra domácích

Opět místní derby, i když Chotěšov hraje pohledný fotbal, vyhrají domácí a potvrdí 1. místo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích