Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2022 14:00

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Smíchov o vítězství rozhodl v závěru


Branky


17

Smíchov minulé kolo dokázal porazit Kaznějov, Rokycany si poradily s Dlouhým Újezdem. Hosté v tomto zápase sahali po první remíze, nakonec jsou však bez bodů a přezimují na předposlední příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První větší pozdvižení přinesla střela Přibáně zpoza vápna. Tu už fanoušci Smíchova viděli v bráně, gólman Růžička ale střelu vyškrábl na roh. Po chvíli se předvedl brankář a i na druhé straně hřiště, když se Kroc zbavil obránce a střílel. Jeho pokus mu ale Bešta chytl. Šancí přibývalo. Neuběhla ani čtvrt hodina hry a Černý hledal před bránou Marka. Včasným skluzem ale obránce překazil radost ze vstřelené branky. Míč při rohovém kopu propadl až k blízko bráně stojícímu Krocovi. Ten to ale nečekal, a tak se od něj balón spíše odrazil do zázemí. Všecny zmíněné situace se odehrály v první čtvrt hodině, poté ale oba týmy s příležitostmi šetřily.

Až ve 30. minutě prodloužil centr smíchovský Kroc. Marek dopravil míč do brány, radost domácího publika ale rychle zastavil zvednutý praporek pomezního.

Skóre otevřel ve 41. minutě Alexandr Zikmund, který si potáhl míč do středu a levou nohou překonal Růžičku. To ale bmnebylo od domácích vše. Ve 44. minutě se do míče opřel Jan Přibáň a bylo to 2:0.

 

Ve druhém poločasu se hrálo vyrovnaný fotbal a dlouho se čekalo na nějakou větší šanci. Po hodině hry postupoval sám na brankáře Titlbach. Jeho lob ale skvělým zákrokem zneškodnil Růžička, který tak podržel svůj tým. Brzy potom mohlo byt sníženo. Gólman Smíchova Bešta teefil při odkopu Stejskala, naštěstí pro domácí se však míč odrazil zpátky do jeho do rukavic. Šance na straně Rokycanů přibyvaly. Útočný výpad v podání Plimla by možná skončil gólem. Kdyby se však skvěle nevrátil stoper Krejčí, který odvrátil na roh.

Za chvíli se ale hosté přeci jen radovali. V 71. minutě se přímeho kopu ujal Jiří Drábek, který přízemní střelou překonal Beštu. O 5 minut později bylo dokonce vyrovnáno a bylo to znovu ze standardky. Karlíček nacentroval do vápna, kde byl připravený Tomáš Pliml, který dopravil míč podruhé za krátkou dobu do Beštovy brány. Hostům se podařilo dát dokonce branku na 2:3. Ještě než byl ale míč v síti, byl rozhdoci odpískán útočný faul. V 82. minutě si vzali domácí vedení zpět. Černý poslal míč před bránu, kam přispěchal střídající Bohumír Mičan a ten neměl problém s tím, aby dopravil míč do prázdné brány. Rozhodnuto mohlo být v 88. minutě když se nebezpečnou hlavičkou prezentoval Krejčí. Jeho pokus však mířil pouze nad bránu. O chvíli později se ale nakonec domácí počtvrté prosadili. Jakub Černý v samostatném úniku přehodil Růžičku a gólem na 4:2 udělal razítko za utkáním.



Ohlasy k zápasu



FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: Smíchov mě velmi překvapil. Musím říct, že to byl jeden z nejkvalitnějších soupeřů, se kterým jsme se setkali. Mají výborně poskládaný tým, který ví co chce hrát, má v křídlech rychlostní typy, takže na tom jejich širokém hřišti toho maximálně využili. V prvním poločase byl Smíchov, za mě, o trošičku lepší. Hodně nám tam dělaly problémy nabírání hráčů ze stran za naši obranu a naše obrana i s krajními záložníky tam měla obrovské problémy. Smíchovští si vytvořili několik slibných příležitostí. My jsme do 40. minuty se štěstím odbránili, bohužel pak těch posledních 5 minut, jsme jim spíše ty dva góly darovali, kdy tam Lev zbytečně ztratil na půlce balón, nestačili jsme se vrátit a soupeř to dohrál na 1:0. Druhý gól byl takový šťastný, kde se jim to tam odrazilo na prostředek a ten jejich hráč to propálil, náš gólman to neviděl, takže za mě takový gól se štěstím. Bohužel během tří minut jsme dostali dvě branky a to utkání pro nás bylo v tu chvíli složité. Do druhé půle jsme si řekli, že to drobet změníme, udelali jsme nějaké střídání, změnili jsme rozestavení, de facto jsme hráli více na ty halfbeky, zhuštili jsme i hráče ve středu hřiště a dali jsme tam dalšího hrotového útočníka a já si myslím, že ve druhém poločase ten fotbal dostal ještě lepší tempo, za mě jsme zaslouženě vyrovnali, chtěli jsme ten zápas urvst vítězně. Tam si myslím, že jsem se jako trenér dopustil nějaké chyby, že jsme možná měli hrát na jistotu posledních 10 minut, abychom neinkasovali a odvezli si ze Smíchova bod. Ale já jsem cítil, že ten můj mančaft má šanci dát ten třetí gól, takže jsme to nechali otevřené až do konce. Bohužel jsme se nakonec dopustili chyby nad vápnem, kdy si myslím, že střídající Pliml měl balón odehrát daleko rychleji, bohužel o balón přišel a dostali jsme laciný třetí gól a pak už to bylo vabank zda dáme na 3:3 nebo dostaneme a smíchovským klukům musím dneska pogratulovat, protože asi byli o trošičku fotbalovější a řekl bych zkušenější.



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - D. Kroc [-] (88. D. Tobrman [-] ) , J. Marek [-] (76. J. Gruncl [-] ) , D. Titlbach [-] , M. Fujan [-] (76. B. Mičan [-] ) , J. Krčál [-] , A. Zikmund [-] , J. Přibáň [-] , J. Černý [-] , F. Krejčí [-] , D. Bešta [-]

FC Rokycany B
L. Růžička [-] - D. Kroc [-] (58. L. Karlíček [-] ) , F. Stejskal [-] (72. J. Pliml [-] ) , M. Kužma [-] (46. S. Horváth [-] ) , J. Drábek [-] , M. Drábek [-] , M. Chmelíř [-] , J. Lev [-] (46. L. Titl [-] ) , J. Bouda [-] , T. Pliml [-] , L. Pergl [-] (66. M. Radošovský [-] )

ŽK: 47. M. Fujan - 37. J. Drábek .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Hálek Pavol - FANFULE Ladislav, JÍLOVEC Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 08:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 21:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 18:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 17:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 09:38
Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 21:46
Michal Kořenek

Expert: Jakub Körner
Tip experta: výhra domácích

Domácí fotbalisté se budou chtít rozloučit s podzimem vítězně a pokud rokycanské béčko nepřekvapí s hráči z A tymu, tak vyhraje Smíchov.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 16:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 16:12

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích