2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 14:00

3.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov doma zvítězil na penalty nad Dobruškou


Branky


12

Derby mezi Rychnovem a Dobruškou musely rozhodnout až pokutové kopy, ve kterých uspěli domácí hráči. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky během dvou minut

Hned v úvodních deseti minutách jsme mohli vidět dvě branky. Skóre zápasu otevřel v 8. minutě hostující Pavel Feichtinger, který překonal rychnovského brankáře Šebestu a poslal Dobrušku do vedení. 0:1.

 

Radost hostům vydržel jen malý moment. V 9. minutě se totiž dostal míč k Dominiku Veselému, který vypálil zpoza vápna a na jeho střelu k tyči byl hostující brankář Effenberk krátký. 1:1.

 

Vyrovnaná první půle další branku nepřinesla, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

 

V druhém poločase branka nepřišla

Tak jako na většině stadionech o tomto víkendu, tak i zde bylo hřiště podmáčené a na těžkém terénu diváci moc pohledných akcí neviděli. Utkání plné osobních soubojů nenabídlo mnoho brankových příležitostí.

 

I přes snahu obou mužstev se ve druhém poločase nezrodila ani jedna branka, a tak o vítězi utkání musely rozhodnout pokutové kopy.

Bod navíc bere Rychnov

Stejně jako v minulém kole, tak i tentokrát hráči Rychnova remizovali 1:1 a o jejich utkání rozhodly penalty. Nyní však byli úspěšnější oni a připisují si druhý bod do tabulky. 



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Václav Brůžek (předseda): "Děkujeme našemu správci Šťovíčkovi za skvěle připravené hřiště. Za jeho předchůdce by se dnešní zápasy hrály na umělce. Na těžkém podmáčeném terénu se moc líbivý fotbal nehrál, ale oba týmy na hřišti nechaly všechno. Po vyrovnaném prvním poločase jsme v tom druhém byli o něco lepší, ale ani jednu z nadějných pozic jsme ke gólu nedotáhli. V penaltách bereme zaslouženě bod navíc."

SK Dobruška
Petr Jánský (trenér): " S pokorou přijímáme zaslouženě bod za slušně takticky zvládnutý výkon, kdy jsme i největší hvězdy soupeře k ničemu nepustili. Bod navíc je v našlápnutém krajském přeboru cenný, ale trochu o štěstí a diskuzi zda utkání takto dohrávat. I když se veřejně málokdy vyjadřuji k rozhodčím, tak i oni předvedli hodně slušný výkon."



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Šebesta [-] - S. Pohl [-] , J. Kábrt [-] , J. Nosek [-] (81. J. Kocman [-] ) , Š. Vacek [-] - V. Lihařík [-] , M. Rücker [-] (46. M. Drašnar [-] ) , D. Veselý [-] , J. Počtýnský [-] - R. Zajíček [-] (81. J. Jedlinský [-] ) , T. Markovič [-] (69. M. Červinka [-] )

SK Dobruška
F. Effenberk [-] - J. Moník [-] , M. Čančara [-] (76. O. Moravec [-] ) , V. Bílek [-] , V. Karal [-] , P. Feichtinger [-] , P. Krahulec [-] , Z. Pago [-] , M. Majer [-] , M. Brožek [-] , D. Doucek [-] (87. P. Hrabar [-] )

ŽK: 11. V. Lihařík , 38. M. Rücker , 72. J. Kábrt - 57. V. Bílek , 83. M. Gazdík .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Otava Marian - KRIEGLER Pavel, SOUKUP Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Roman Zajíček
Tip experta: výhra domácích

Po několika letech jsme konečně uhráli v prvních utkáních nějaké body a budeme v tomhle trendu chtít pokračovat. Doufám ve vítězné derby.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích