1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:00

6.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heřmanův Městec doma uspěl!


Branky


4

Česká Třebová nedokázala ukončit velmi neúspěšnou bilanci ze hřiště Heřmanova Městce a osm let dlouhé čekání na zisk alespoň jednoho bodu z tohoto trávníku se tak nadále protáhlo. Domácí ve vyrovnaném klání zvítězili těsně 1:0.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Šesté kolo krajského přeboru nám nabídlo utkání, ve kterém domácí Heřmanův Městec hostil další velmi kvalitní celek krajského přeboru, Českou Třebovou. Oběma týmům se úvod soutěže poměrně vydařil a před tímto zápasem měly dokonce oba na svém kontě shodně sedm bodů. Hosté z České Třebová se však už řadu let potýkají s děsivou bilancí z domácího hřiště Heřmanova Městce. Od roku 2014 se jim zde totiž nepodařilo ani jednou bodovat a pravidelně odsud tak českotřebovští hráči odjíždějí s prázdnou. Odhodlaní hosté tak pochopitelně chtěli tuto neúspěšnou bilanci konečně změnit, zatímco domácí hráči měli naopak v plánu udělat všechno proto, aby pokud možno všechny tři body zůstaly na domácím hřišti. 

 

První půle bez branek 

Zápas se hrál i přes velmi náročný a podmáčený terén od samého začátku v poměrně slušném tempu. K vidění byla celá řada osobních soubojů a rozhodčí měl tak od začátku plné ruce práce. První větší šanci v utkání si vypracovali hráči domácího týmu. Tu však dokázal dobrým zákrokem českotřebovský gólman vytěsnit na roh a následně přebrali iniciativu právě hráči hostujícího celku. Ti měli v následujících minutách na kopačkách hned dvě obrovské šance, žádná z nich ale bohužel pro hosty brankou neskončila. Ve 30. minutě nejprve hostující Klumpar velmi zajímavě přehazoval vyběhnutého gólmana Heřmanova Městce, míč ale nakonec jenom orazítkoval břevno domácí brány. Druhá šance přišla o osm minut déle, kdy se sám na bránu řítil českotřebovský Novotný, velmi dobře chytající Stýblo si ale s touto šancí perfektně poradil. První půle tak i přes několik nadějných příležitostí skončila bez branek a do druhé půle se tedy nastupovalo za smírného stavu.      

 

Druhý poločas rozhodnul o vítězi.

Ve druhém dějství hosté z České Třebové trochu zjednodušili hru a snažili se ještě více tlačit do koncovky. Domácí obrana však pracovala velmi spolehlivě a nedovolila svému soupeři jakoukoliv větší šanci na změnu skóre. Na druhé straně Heřmanův Městec dostal ve druhé půli k dispozici několik standartních situací a rohových kopů. A právě jeden z nich nakonec rozhodnul o celém osudu zápasu. V 76. minutě utkání se po jednom z rohů nádherně opřel do odraženého balónu domácí stoper David Jablečník a doslova propálil všechno, co mu stálo v cestě. Necelých patnáct minut před koncem zápasu se tak domácí celek dostal do jednogólového vedení a hosté z České Třebové museli z ničeho nic dotahovat nepříznivý výsledek. Utkání následně nabralo ještě větších obrátek a hosté se snažili za každou cenu srovnat. Zároveň však také nechávali čím dál větší okénka ve svých obranných řadách a domácí tak dostali několik příležitostí na rychlý protiútok a navýšení svého vedení. To se však ani jednou nepovedlo a vyrovnání tak místo toho mohli málem slavit hráči České Třebové. Obrovskou šanci po autovém vhazování však opět zmařil perfektně chytající Radek Stýblo, který tak díky tomuto zákroku již svůj tým dovedl až k velmi důležitému vítězství. Naopak hosté si z tohoto zápasu opět neodnesli i přes dobrý výkon ani bod a budou se tak snažit napravit svoji reputaci již o týden později v utkání proti velmi silným Horním Ředicím. Na druhé straně Heřmanův Městec bude k dalšímu zápasu zajíždět do Holic, kde nás bez pochyb čeká také velmi zajímavé utkání.   



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Heřmanův Městec
Hráč Radek Stýblo: Zápas s Českou Třebovou se hrál na místy podmáčeném a těžkém terénu. V zápase bylo plno osobních soubojů. Hrál se fotbal nahoru dolů a v prvním poločase mohly skórovat oba týmy. Ve druhé půli se nás hosté snažili zatlačit, ale naše obrana pracovala dobře. Po jednom z našich rohových kopů se do míče opřel Jablečník a vstřelil tak důležitý gól. Hosté poté již hráli "vabank" a z jedné velké tutovky mohli vyrovnat. Nakonec jsme ale utkání zkušeně dohráli a zvítězili.




Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec
R. Stýblo [-] - L. Trnka [-] , J. Voženílek [-] (91. D. Kosina [-] ) , D. Salfický [-] (92. J. Řezníček [-] ) , D. Jablečník [-] , O. Hauf [-] , M. Řehák [-] (76. D. Turina [-] ) , R. Jošt [-] , R. Novák [-] , D. Zrůst [-] , T. Zrůst [-] (84. A. Jirků [-] )

FK Česká Třebová
J. Truhlář [-] - M. Deml [-] , F. Herclík [-] , V. Langer [-] (80. M. Krása [-] ) , O. Bohunek [-] , Z. Vaňous [-] , K. Klumpar [-] (70. J. Vašata [-] ) , P. Müller [-] , F. Grepl [-] , V. Novotný [-] , J. Deml [-]

ŽK: 81. D. Salfický , 82. R. Jošt - 51. P. Müller , 88. V. Novotný .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pešek Martin - KOPECKÝ Tomáš, RÁZEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Koukola

Expert: Jan Flídr
Tip experta: remíza

Do Heřmanova Městce si jednoznačně jedeme minimálně pro bod. Prohra by pro nás byla velké zklamání. Tipuji tedy remízu, protože se na domácím hřišti Heřmanova Městce velmi těžko vyhrává - 2:2.