0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2022 14:30

12.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litomyšlská Jiskra zvládla venkovní utkání v Pardubičkách


Branky


6

Litomyšl si připsala důležité vítězství v duelu proti domácím Pardubičkám a výrazně se tak posunula vzhůru v průběžném pořadí krajského přeboru. Hosté zvítězili poměrem 2:0, když se o branky postarali Jiří Paclík a střídající Petr Kundera.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V neděli 23.10.2022 přivítal domácí celek Pardubiček na svém trávníku další velmi kvalitní mužstvo. Do Pardubiček přicestovala TJ Jiskra Litomyšl. Domácí Pardubičky provázejí v této sezóně velmi nekonzistentní výsledky, což krásně demonstrují jejich dva poslední zápasy. Nejdříve porazily jasně 5:0 Českou Třebovou, o týden později ale samy dostaly čtyřgólový výprask v Holicích. Na druhé straně Litomyšl měla za sebou před tímto utkáním dvě cenné vítězství a jejich psychická pohoda tak byla určitě velmi dobrá. Oba týmy od sebe zároveň dělil pouhý bod a čekalo nás tedy velice důležité utkání.

 

První půle bez branek 

První poločas se hrálo poměrně důrazné a soubojové utkání. Hlavní sudí tohoto zápasu musel během prvních pětačtyřiceti minut rozdat hned 3 žluté karty a měl tedy co dělat, aby dokázal uhlídat vysoké nasazení obou týmů. Ani jeden z obou celků přítomným divákům v prvním dějství branku nenabídnul a obě mužstva se tak rozešla na poločasovou přestávku za smírného stavu 0:0.

 

Druhý poločas rozhodl.

Ve druhé polovině tohoto utkání se povedlo hostům z Litomyšle rozhodnout o zisku tří bodů ve svůj prospěch a stačilo jim k tomu pouhých 10 minut. První branka utkání přišla v 65. minutě. Petr Kundera, který byl na hřišti tou dobou pouhých pět minut si krásně vyvedl míč ze strany do středu hřiště, zpoza vápna Pardubiček napřáhl ke střele a krásnou dalekonosnou trefou překonal bezmocného brankáře domácího celku. Litomyšl se tak po více než hodině hry dostala do jednogólového vedení a domácí Pardubičky tak musely rázem dohánět nepříznivý výsledek. Uplynulo však jen pouhých deset minut a utkání bylo pravděpodobně zcela rozhodnuto. Litomyšlský Josef Jireček poslal před domácí branku velmi nebezpečný střílený centr, který gólman Pardubiček nedokázal ideálně zpacifikovat, z čehož mohl těžit dobře postavený Jiří Paclík, který měl před sebou již poměrně jednoduchou práci a pouze doklepnul míč do úplně odkryté brány. Hosté se tedy 15 minut před koncem základní hrací doby dostali do dvougólového vedení a bylo tak více méně definitivně rozhodnuto o tom, kdo si z tohoto utkání odnese tři body. Přestože se v závěru utkání ještě domácí snažili o jisté zdramatizování průběžného stavu, žádný další gól už nepřišel a hosté si tak dokráčeli pro velmi cenné vítězství z venkovního hřiště.

 

Pozvánka na další kolo

Pardubičky čeká příští týden jedno z nejnáročnějších utkání, které je v této soutěži vůbec může potkat. Budou zajíždět na horkou půdu prvního celku krajského přeboru, tedy do Libišan. Naopak litomyšlskou Jiskru čeká o víkendu domácí zápas s rezervou Vysokého Mýta, což by mohlo být další velmi atraktivní utkání příštího kola.  



Sestavy


SK Pardubičky
P. Zahradník [-] - T. Svatoň [-] (67. J. Ficek [-] ) , D. Valenta [-] (72. J. Müller [-] ) , M. Tuťálek [-] , M. Bobek [-] , T. Svoboda [-] (80. M. Hofman [-] ) , M. Havelka [-] (53. L. Markl [-] ) , R. Froš [-] (84. D. Menšl [-] ) , D. Norek [-] , M. Bažant [-] , O. Štědrý [-]

TJ Jiskra Litomyšl
T. Jílek [-] - M. Hašek [-] , P. Škeřík [-] , J. Jireček [-] , P. Urban [-] , V. Folta [-] , L. Tomšů [-] (88. J. Zeman [-] ) , P. Malý [-] (60. P. Kundera [-] ) , J. Paclík [-] (79. L. Jiskra [-] ) , J. Štoudek [-] , M. Sršeň [-]

ŽK: 36. T. Svatoň , 38. M. Havelka - 41. M. Sršeň , 86. L. Jiskra .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Zita Miloslav - MORÁVEK David, KOLBABA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2022 13:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 14:19

Tip experta: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 11:05

Tip: výhra domácích