3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2022 14:00

14.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choceň opět bez bodu


Branky


5

Domácí Moravany potvrdily své poslední vítězství a po výsledku 3:1 si vysloužily důležité tři body. Moravanští utkání zvládli i navzdory tomu, že se ve 39. minutě nechal vyloučit jejich kapitán, Jaroslav Lukas. V tomto zápase se hned dvakrát trefil Michal Kosina a tučně se tak podepsal pod cennou výhru svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V neděli 6.11.2022 se v rámci 14. kola krajského přeboru střetly dva celky ze spodních pater tabulky. Moravany hostily poslední Choceň. Domácí dokázali v posledním utkání přejet soupeře z Přelouče jednoznačně 4:0 a jejich forma tak byla poměrně slušná. Na druhé straně Choceň se po velmi špatných výsledcích propadla až na poslední místo tabulky a potřebovala tak již nutně získat nějaké body. Čekalo nás tedy velice důležité utkání, které mohlo hosty alespoň dočasně dostat z posledního místa krajského přeboru.

 

Vyrovnaná první půle

Úvod zápasu nám nabídl poměrně vyrovnaný obraz hry. Oba celky si vytvořily pár slibných náznaků na nadějné gólové příležitosti, ani jeden z týmů je však nedokázal přetavit ve vstřelenou branku. Choceňské hráče trápí špatná produktivita téměř celou podzimní část sezóny a ani tento zápas se nestal výjimkou. Ve 39. minutě přišel jeden ze zásadních momentů utkání. Kapitán domácího celku Jaroslav Lukas při velké šanci hostů zatáhl za záchrannou brzdu a nešetrným způsobem sestřelil unikajícího choceňského útočníka. Moravany šly tedy do deseti a čekala je ještě velmi složitá práce. Následně se však mohli domácí přece jenom radovat. Pár minut před koncem první půle jsme se totiž dočkali první branky tohoto utkání. Ve 40. minutě se střelecky prosadil osvědčený moravanský střelec, Michal Kosina. Ten se nejprve pokusil po rychlém protiútoku propálit hostujícího gólmana, napoprvé však neuspěl a ujala se tedy až jeho následná dorážka, kterou zkušeně překonal bezmocného gólmana Chocně. Domácí se tedy krátce před koncem první půle dostali do těsného vedení. Odpověď hostů na sebe ale nenechala dlouho čekat. Pár sekund před koncem poločasu si Jindřich Gronych naběhl na hezký pas za obranu soupeře, zpracoval si dlouhý balón a následně se ve skluzu trefil přesně do dolního rohu moravanské brány. Pár chvil před koncem prvního dějství tak bylo skóre opět vyrovnáno a zápas plně otevřený.

 

Druhá polovina patřila hostům.

Ve druhém dějství se celé utkání rozhodlo. Domácím Moravanům k tomu navíc stačilo pouhých deset minut. V 67. minutě se nejprve dokázal prosadit aktivní Michal Knotek, který si po krásné kombinační akci ve vápně počíhal na ideální přihrávku před bránu a ve skluzu dokázal přesně zakončit do odkryté poloviny brány. Moravany se tak dostaly opět do jednogólového vedení a nadále se tlačily za další brankou To přišlo přesně o deset minut později. V 77. minutě se po dalším dobře sehraném protiútoku střelecky prosadil podruhé v utkání Michal Kosina a více méně tak definitivně rozhodnul a vítězném výsledku pro svůj tým. Domácí si totiž tento povedený výsledek dokázali pohlídat až do samotného závěru a dokázali si tak dojít pro cenné domácí tři body. Choceň tedy opět doplatila na svoji špatnou produktivitu a ze zápasu tak vyšla naprázdno.



Ohlasy k zápasu



FK Agria Choceň
Trenér Petr Zahálka pro domácí web: Odehráli jsme další utkání, kdy rozhodla naše produktivita. Bohužel neproměníme spoustu šancí a soupeř z rychlých protiútoků dokázal vstřelit lacině tři branky.



Sestavy


TJ Sokol Moravany
F. Metelka [-] - J. Hurta [-] (88. L. Peterka [-] ) , D. Sokol [-] , D. Teplý [-] (86. V. Novák [-] ) , P. Formánek [-] , J. Beran [-] , M. Kosina [-] (90. P. Pinkas [-] ) , A. Záleský [-] , M. Knotek [-] , M. Lukas [-] , J. Lukas [-]

FK Agria Choceň
V. Krátký [-] - Š. Štanglica [-] , J. Gronych [-] (83. J. Vatrala [-] ) , M. Coufal [-] , J. Dostál [-] (23. J. Netolický [-] ) , P. Zahálka [-] , A. Vágner [-] , R. Matějka [-] (77. T. Pánek [-] ) , M. Laky [-] , M. Fikejz [-] , O. Dolníček [-]

ŽK: 56. Š. Štanglica , 72. P. Zahálka . ČK: 39. J. Lukas .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: Valenta Jan - ŠKORPÍK Martin, VOJTA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích