Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov nestačil na Jemnicko


Branky


3. S. Křivánek , 9. M. Axman , 16. P. Tesař , 72. M. Axman , 79. P. Tesař (p.) - 56. M. Blatný , 68. M. Blatný
13

V Jemnici bylo po patnáti minutách jasno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Za ideálního fotbalového počasí a krásně nachystané hrací plochy přijel Budišov na půdu nebezpečného Jemnicka. Budišov zaspal úvod utkání a jíž ve 3. minutě se prosadil domácí Křivánek - 1:0 . Hosté ani nevydechli a v 9. minutě se prosadil střelec Axman - 2:0. A když v 16. minutě zvýšil už na 3:0 Tesař zdálo se utkání rozhodnuté. Hosté v jediné šanci za první poločas selhali ,a to když se neprosadil v samostatném útoku Blatný.

Domácí si vedení pohlídali

Do druhé půlky vstoupili lépe hosté, a to když se v 56.minutě prosadil střelec Blatný - 1:3. V 68. minutě bylo pro hosty opět vesejeli, a to když se opět prosadil Blatný - 2:3. Hosté se nadechli k obratu a vypadalo, že by se skóre mohlo vyrovnat, ale srazila je vlastní chyba kterou potrestal Axman - 4:2. V 79.minutě dal konečnou podobu skóre z penalty Tesař - 5:2.

 



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): Úvod zápasu byl z naší strany výborný. I přes tři branky se hosté stále snažili hrát otevřenou partii. Naše neproměněné šance a chyby ve druhé půli zbytečně zdramatizovali zápas. Naštěstí Tesy parádní přihrávkou a penaltou srazil hosty opět na kolena a zápas jsme zvládli ke třem bodům.

FC Budišov - Nárameč
Matěj Sedláček (hráč): Jemnicko bylo v tomto utkání favoritem, což se potvrdilo od začátku utkání, nutno říct, že jsme jim našimi chybami výrazně ulehčili utkání. Musíme se poučit z chyb a příští týden doma proto Měřínu výrazně zabrat.



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - D. Svěrák [-] , D. Vacuška [-] , Z. Koutný [-] , V. Toman [-] - M. Jindra [-] (84. D. Sussenbek [-] ) , M. Trnavský [-] (62. T. Süssenbek [-] ) , S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] (83. J. Kalášek [-] ) , O. Tesař [-] - M. Axman [-] -

FC Budišov - Nárameč
P. Bajer [-] - J. Večeřa [-] , R. Šťáva [-] , M. Sedláček [-] , R. Pavlatovský [-] , T. Nováček [-] , R. Hrádek [-] , L. Horký [-] (84. J. Kozuň [-] ) , D. Hibš [-] , S. Dušovský [-] , M. Blatný [-]

ŽK: 32. M. Jindra - 53. M. Sedláček , 59. D. Hibš , 79. T. Nováček .
Počet diváků: 169. Rozhodčí: ŠÍMA Nikola - SVOBODA Patrik, SURÁN Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Lucie Peňázová
Tip experta: remíza

Oba týmy produkují podobný styl fotbalu, očekávám vyrovnaný zápas, ve kterém se budou v bouřlivém prostředí body dělit.

Tip: výhra domácích