1:1
(1:0)
57. V. Crkal
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín veze bod


Branky


31. P. Tesař - 57. V. Crkal
20

Utkání v Jemnici skočilo dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Do zápasu vstoupili lépe hosté, kdy již v 1. minutě se ve vápně dostal ke střele zcela volný Benda. Prudká střela mířila Kopečkovi přímo do náruče. Jemnicko se do náznaků šancí dostalo až po čtvrt hodině hry. Nejprve z dobré pozice mířil nad Křivánek. Po dobrém přiťuknutí před vápnem Axmanem mýřil rovněž nad bránu Trnavský. Hosté odpovědeli akcí po levé straně, kdy po několika odrazech před vápnem mířil mimo bránu Beran. Ve 31. minutě předvedli domácí akci na jeden dotek, Vacuška poslal kolmicí za obranu Tesaře P. a ten z úhlu prostřelil Simandla - 1:0. Zvýšení do poločasu mohl zařídit dvakrát Axman. V prvním případě zasáhl skvělým skluzem Souček a ve druhé možnosti mířila střela ned bránu Simandla.

Hosté po přestávce srovnali

Druhá půle začal herní převahou domácích, ale vyložené šance se diváci nedočkali.  A tak v 57. minutě přišel trest. Po zbytečné ztrátě Křivánka na půlce podnikli měřínští útok do otevřené obrany a na jejím konci byl zakončující Crkal, který z hranice velkého vápna poslal míč podél vyběhnutého Kopečka - 1:1. Od 60. minuty se předtím docela oboustraně pohledná hra změnila v boj s mnoha osobními souboji a také žlutými kartami. Fotbal prostě odešel. Za zmínku mohou snad jen stát na každé straně přímé kopy z dobrách pozic. Oba aktéři ale míče poslali do ochraných sítí za brankami.

 



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): Oproti minulému zápasu jsme hlavně předvedli fotbalově daleko lepší výkon. Herně jsme byli lepší, nicméně pozorná obrana hostí nám moc šancí nedovolila. Z jedné naší chyby nám i vyrovnali a pak se fotbal už moc nehrál. Vzhledem k celému průběhu utkání je remíza oboustranně spravedlivá.




Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - D. Svěrák [-] , D. Vacuška [-] , Z. Koutný [-] , T. Bastl [-] - M. Trnavský [-] (75. D. Sussenbek [-] ) , T. Süssenbek [-] (46. M. Jindra [-] ) , S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] , O. Tesař [-] - M. Axman [-] -

TJ Jiskra Měřín
Z. Simandl [-] - V. Beran [-] , J. Netolický [-] , M. Kožený [-] , M. Hladík [-] (75. K. Kružík [-] ) , M. Souček [-] , J. Benda [-] (60. D. Rous [-] ) , L. Pololáník [-] , D. Krčál [-] , V. Crkal [-] , T. Bublán [-]

ŽK: 40. O. Tesař , 53. D. Svěrák , 81. T. Bastl , 89. P. Tesař , 90. V. Kopeček - 55. J. Netolický , 59. M. Souček , 74. M. Hladík , 89. V. Crkal , 90. M. Kožený .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: ŽALOUDEK Patrik - SVOBODA Patrik, SVOBODA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Matěj Sedláček
Tip experta: výhra domácích

Tady věřím domácímu Jemnicku které se může spolehnout na své zkušené hráče jako je Tesař, Axman, Koutný. Domácí vyhrají 3:1

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích