3:4p.
(3:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí zahazovali šance, nakonec se museli spokojit pouze s bodem


Branky


20. Z. Bělík (p.) , 22. D. Zikmunda , 27. M. Falta - 6. T. Pucholt , 18. J. Červený , 89. J. Severin
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divočina v prvním poločase

Kdo navštívil zápas mezi Rejšicemi a SK Rakovník, musel si připadat jako na hokeji. Již v 1. minutě nevyužil domácí Zikmunda tutovou šanci, když nechal vyniknout nejlepšího hráče zápasu - urostlého hostujícího brankáře Šimka. A tak udeřilo na druhé straně. Nepříliš tvrdou střelou se prosadil Pucholt. O chvíli později udělal Červený z bránících hráčů Rejšic slalomové kužely a brankář Výda se smutně ohlédl podruhé. Jak rychle Rakovník vedení nabyl, tak rychle ho pozbyl. Nejprve proměnil s přehledem pokutový kop Bělík, aby o malou chvilku déle obešel Zikmunda brankáře Šimka a vyrovnal. To ale nebylo vše. Po přesné hlavičce Falty domácí ve 27. minutě vedli a schylovalo se k brankovým hodům. Do konce první půle již branka nepadla. 

Vyrovnání v samém závěru

Ve druhém poločase diktovaly Rejšice tempo hry, avšak zahazovaly jednu šanci za druhou. Několikrát se neprosadil Zikmunda, Faltova střela byla příliš vysoká. Minutu před koncem měl Rakovník výhodu přímého kopu. Na přesný centr si naskočil střídající Severin a v očích domácích hráčů se blyštily slzy smutku. Pokutové kopy zvládly lépe hosté, kteří pouze jednou zaváhali, kdežto na domácí straně neuspěli postupně Bělík, jenž orazítkoval tyčku a dále Sameš s Pečínkou.



Ohlasy k zápasu


SK Rejšice
Rejšice - Roman Krichebauer: Velká škoda. Už v první minutě jsme mohli dát branku, neproměnili jsme ani dorážku. Oni nás brzy potrestali střelou, která se sotva kutálela. Za chvíli hostující útočník zvýšil na 2:0. Do poločasu se nám ale skóre podařilo překlopit a zdálo se, že utkání máme pod kontrolou. Ve druhé půli jsme ale neproměnili několik šancí na zvýšení stavu a v poslední čtvrthodince jako bychom se báli o výsledek. Bohužel jsme inkasovali v poslední minutě vyrovnávací, ale asi zaslouženou, branku. Soupeř z pěti střel vstřelil tři branku, jednou ještě překopl prázdnou bránu. Ve finální fázi musíme být přesnější a efektivnější.




Sestavy


SK Rejšice
M. Výda [-] - O. Jon [-] , V. Pečínka [-] , V. Dufek [-] , R. Kopecký [-] (74. M. Karela [-] ) - M. Falta [-] , Z. Bělík [-] , M. Maňas [-] (70. J. Sameš [-] ) , L. Kučera [-] - B. Jaroš [-] (82. R. Lacina [-] ) , D. Zikmunda [-]

SK Rakovník
M. Šimek [-] - P. Hornof [-] , M. Rohla [-] (77. J. Severin [-] ) , M. Kučera [-] , P. Tvrz [-] - T. Bystřický [-] (66. J. Jiránek [-] ) , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] , M. Jirásek [-] (58. P. Faigl [-] ) , T. Mates [-] (91. M. Cibulka [-] ) - J. Červený [-]

ŽK: 27. M. Falta - 14. M. Rohla , 77. J. Sklenka .
Místo: SK Rejšice. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Košťálek Jiří - HŮLA Petr, DIVILEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.