2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nespeky doma udolaly Hostomice!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy Sokol Nespeky a SK Hostomice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V První půli byli hosté lepší, avšak svou převahu nedokázali proměnit v góly

Na programu sobotního odpoledne bylo utkání 7. kola 1.A třídy skupiny A, mezi domácími Sokol Nespeky a SK Hostomicemi pod Brdy. Utkání přijel řídit jako hlavní rozhodčí Václav Kvasnička, kterému na postranních čarách pomáhali pomezní rozhodčí Radek Hlavnička a Jiří Šmejkal. K utkání přihlíželo kolem 100 diváků. V utkání se opět potvrdilo, že v 1.A třídě padá hodně žlutých karet, což není vůbec pěkná vizitka. Rozhodčí Kvasnička jich musel v tomto utkání rozdat hned 7 a k tomu ještě musel ukázat jednu červenou kartu.

 

V první půli jsme neviděli žádnou branku. Hrálo se vyrované utkání, přičemž hosté si vytvářeli více gólových situací. Ani jedna však brankou neskončila. Po 45ti minutách hry se šlo do šaten za vyrovnaného a nijak nezměněného stavu 0:0.

Hosté hráli fotbal, domácí stříleli góly

V 51. minutě hry jsme konečně mohli vidět branku. Postaral se o ní domácí Petr Šorfa a stav utkání byl 1:0 pro Nespeky. Neuplynula moc dlouhá doba a domácí se opět radovali z vstřelené branky. Tentokrát se o ní v 56. minutě postaral Lukáš Maršoun a bylo to 2:0. Zatímco hráči Hostomic měli převahu a nehráli vůbec špatně, domácím se podařilo na co sáhli. V 70. minutě utkání rozhodčí ukázal červenou kartu Martinu Kačírkovi z Hostomic, který sprostě nadával na postranního rozhodčího. Hosté tak museli hrát posledních 20 minut v oslabení. I přesto se jim podařilo snížit, jenže bohužel pro ně, to přišlo až v 88. minutě a to už bylo pozdě. O branku se postaral Ladislav Lenkvík. Žádná další branka již nepadla a tak se domácím podařilo získat 3 body na domácí půdě. Hráči Hostomic tedy domů odjeli z prázdnou.



Ohlasy k zápasu



SK Hostomice pod Brdy
Luděk Vyskočil - trenér Hostomice: První poločas jsme měli více ze hry, byly tam nějaké šance, které jsme neproměnili. Rozhodčí nám také moc nepřál. V druhém poločase jsme měli opět větší převahu, ale marně jsme dobívali jejich bránu a bez úspěchu. Snížit se nám podařilo až dvě minuty před koncem, jenže to už bylo pozdě. S výsledkem nejsme spokojení, nehráli jsme špatně, ale neproměňujeme šance a je to škoda. Chybí nám klasický útočník, který by góly pravidelně dával.



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
M. Šilhavý [-] - J. Myslivec [-] , M. Burian [-] , T. Krejza [-] , P. Štáf [-] - J. Kukač [-] (35. L. Maršoun [-] ) , O. Urban [-] (80. R. Vojkůvka [-] ) , P. Kupša [-] , L. Rublič [-] - A. Jasz [-] , P. Šorfa [-] -

SK Hostomice pod Brdy
M. Zíma [-] - V. Rybák [-] (73. J. Kačírek [-] ) , A. Hornát [-] , J. Musil [-] , J. Vladyka [-] - M. Kubišta [-] (80. V. Štyler [-] ) , L. Hruška [-] , L. Lenkvík [-] , M. Kačírek [-] - V. Šebek [-] , M. Kačírek [-]

ŽK: 48. L. Maršoun , 58. O. Urban , 90. A. Jasz - 29. M. Kačírek , 43. V. Rybák , 78. M. Kubišta , 85. J. Kačírek . ČK: 70. M. Kačírek .
Místo: Nespeky. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kvasnička Václav - HLAVNIČKA Radek, ŠMEJKAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.