1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:00

6.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libišany se na svou výhru nadřely


Branky


4

Hosté z Libišan dokázaly utkání v Lázních Bohdaneč zlomit až devět minut před koncem základní hrací doby. Domácí Bohdaneč totiž rozhodně nedala svoji kůži zadarmo a po celých devadesát minut utkání libišanského favorita domácí hráči nepříjemně trápili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Neděle 11.9.2022 se na hřišti v Lázních Bohdaneč nesla v duchu velmi zajímavého, ale také obrovsky náročného zápasu. Do Bohdanče totiž přijel dost možná největší adept na celkové prvenství v krajském přeboru, který kromě poslední remízy v Litomyšli ještě neztratil ani bodík. Na druhé straně domácí si také před tímto utkáním nevedli vůbec špatně, když se po dvou výhrách a jedné remíze pohybovali v první polovině průběžného pořadí tabulky. Čekalo nás tak bezesporu velmi zajímavé utkání.

 

Na první gól jsme si museli počkat až do závěru první půle.

Domácí hráči vstoupili do utkání s obrovským nasazením a odhodláním jasného favorita celého krajského přeboru co nejvíce potrápit. Přesně to se jim také od první minuty dařilo. Přestože hosté z Libišan z velké části kontrolovali hru a své soupeře více méně nepouštěli do žádných nebezpečnějších šancí, ani jim samotným se i přes řadu nadějných akcí nedařilo velmi dlouho skórovat. To se však zlomilo pouhou minutu před koncem prvního dějství. Libišanský David Jošt vstřelil Lázním Bohdaneč ve 44. minutě utkání gól do šatny a těsně před poločasovou přestávkou tak svému týmu zařídil důležité vedení. Do kabin se tak odcházelo za těsného libišanského vedení a domácí si tak po inkasovaném gólu v kabině určitě měli co říct. 

 

Druhá půle nám nabídla další dvě branky

Domácí trenér své hráče o poločasové přestávce určitě nabádal k tomu, aby na Libišany pokud možno od samého začátku vytvořili tlak a co nejdříve se pokusili stav utkání vyrovnat. To se podařilo až překvapivě brzy. Uplynula pouhá minuta od začátku druhého poločasu a domácí hráči již mohli slavit veledůležitý vyrovnávací gól. O ten se zasloužil Lukáš Nepivoda a dodal tak svému týmu velkou naději na zisk alespoň jednoho bodu. Následně však opět přebrali otěže zápasu hosté a snažili se svůj nepovedený vstup do druhé půle odčinit vstřelením vedoucího gólu. Hráči Lázní Bohdaneč se však odmítali vzdát a díky své bojovnosti a obětavosti sváděli s jejich velmi kvalitním soupeřem vyrovnaný boj. Ke konci zápasu se však nakonec přece jenom projevila větší kvalita hostů a devět minut před koncem základní hrací doby se díky trefě velmi dobře hrajícího Ondřeje Krajáka mohli radovat z průběžného vedení 2:1. Kraják tak svému týmu v 81. minutě zajistil jednogólové vedení. Domácí hráči se již i přes velkou snahu a poctivě odpracovaný zápas do žádných větších šancí nedostali a hosté z Libišan si tak z tohoto náročného utkání nakonec odnesli tři body za těsné vítězství. Lázně Bohdaneč však určitě zaslouží za velmi obětavý výkon pochvalu, protože obrovský libišanský favorit v tomto utkání opravdu nedostal vůbec nic zadarmo a na těsnou výhru se nadřel téměř až do poslední minuty utkání. 



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bohdaneč
Hráč Vojtěch Koutský: Náš soupeř byl v tomto zápase lepší. Vytvářeli si mnoho šancí, kdy nás několikrát dobře podržel náš brankář. Je škoda, že jsme utkání nedokázali dohrát za remízového stavu, který jsme drželi až do 81. minuty. Za naši bojovnost a odhodlanost bychom si to možná zasloužili, ale hosté měli určitě o mnoho šancí více, takže asi vyhráli zaslouženě.




Sestavy


SK Lázně Bohdaneč
J. Šváb [-] - F. Panchártek [-] (81. P. Kárský [-] ) , T. Klátil [-] (46. R. Klouda [-] ) , O. Koblížek [-] , M. Hundák [-] (78. T. Virt [-] ) , P. Břeň [-] , V. Kejmar [-] , L. Flekr [-] , L. Nepivoda [-] , J. Koblížek [-] , V. Kakrda [-] (83. V. Koutský [-] )

FC Libišany
D. Šimon [-] - D. Šibal [-] (60. D. Balog [-] ) , Z. Chmelík [-] , O. Kraják [-] , R. Ottmar [-] , A. Machala [-] (68. Z. Semelka [-] ) , P. Motyčka [-] , T. Kirchner [-] , R. Záruba [-] (86. D. Jelínek [-] ) , D. Jošt [-] (90. J. Říha [-] ) , L. Kraják [-]

ŽK: 30. L. Flekr , 40. V. Kakrda , 54. F. Panchártek , 82. O. Koblížek - 11. D. Šibal , 30. A. Machala .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: Janeček Štěpán - ZEMAN Josef, PAGÁČ Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Koukola

Expert: Jan Flídr
Tip experta: výhra hostů

Libišany jsou obrovským favoritem soutěže a za mě jasně zvítězí - 1:4.